Πέμπτη, 29 Ιουλίου, 2021

Μύκονος: Σφραγίστηκε το Coya για αποδείξεις που δεν είχαν κοπεί

Τον περασμένο Ιούνιο ο Oliver Flamant CEO του COYA Global ανέφερε μεταξύ άλλων για το opening του διάσημου Περουβιανού ρεστοράν στην Μύκονο: «Το να φέρουμε το COYA στην Ελλάδα, έναν από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς στον πλανήτη, είναι κάτι που ανέκαθεν μας συνάρπαζε.

Το COYA Mykonos θα δώσει ώθηση και ενέργεια και θα προκαλέσει ενθουσιασμό σε ολόκληρη την οικογένεια του COYA, ενώ αποτελεί και ένα προσεκτικό βήμα στο σχέδιο εξάπλωσης του Ομίλου».

Δύο μήνες μετά το Coya της Μυκόνου που στεγάζεται στην παλιά ταβέρνα του Φιλιππή στα Ματογιάννια έδωσε μια άλλου είδους «ώθηση» στο κλιμάκιο των ελεγκτών της ΑΑΔΕ που πέρασε την είσοδο του καταστήματος χθες το βράδυ.

Μετά από έλεγχο οι ελεγκτές διαπίστωσαν ότι δεν είχαν κοπεί αποδείξεις συνολικού ύψους 4.500 ευρώ και σήμερα προχώρησαν σε σφράγιση του καταστήματος για 48 ώρες, δηλαδή μέχρι και την Κυριακή.

Το προβλεπόμενο πρόστιμο δεν έχει ακόμη καθοριστεί αφού το κλιμάκιο των ελεγκτών μετά την συγκεκριμένη παράβαση ζήτησε να ελέγξει σε βάθος τα λογιστικά βιβλία της επιχείρησης τις επόμενες ημέρες.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By