Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Μύκονος: Συνελήφθησαν οι δράστες της επίθεσης στον σωματοφύλακα του «Βασιλιά του Instagram»

Πέντε άτομα συνέλαβαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Μυκόνου για το βίαιο ξυλοδαρμό του γνωστού σωματοφύλακα Νίκου Αραβαντινού, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της Αθήνας, μετά την επίθεση που δέχτηκε από ομάδα ατόμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα αναγνώρισε τους δράστες του ξυλοδαρμού του σε φωτογραφίες που του υπέδειξαν οι αστυνομικοί.

Το βίαιο περιστατικό σημειώθηκε κοντά σε κοσμοπολίτικη παραλία του νησιού, όταν άνθρωπος ξενοδοχείου κάλεσε τον Νίκο Αραβαντινό να επέμβει, καθώς μία παρέα από πάνω από 40 άτομα, αλλοδαπών, είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και η κατάσταση είχε ξεφύγει εκτός ελέγχου.

Σημειώνεται ότι ο ρεσεψιονίστ τον κάλεσε, καθώς το θύμα νοικιάζει σε τουρίστες κάποια από τα καταλύματα που γινόταν το πάρτι, καθώς ο 40χρονος δραστηριοποιείται και στο χώρο της ενοικίασης καταλυμάτων.

Όταν έφτασε στο σημείο, το θύμα διαπίστωσε ότι πολλοί από τους παρευρισκόμενους στο πάρτι είχαν φτάσει στο νησί, για να εργαστούν το επόμενο διάστημα σε ένα από τα πιο γνωστά beach bar που θα λειτουργήσει στο «Νησί των Ανέμων».

Όταν οι Γαλλοαλγερινοί δράστες έφυγαν από το χώρο που διοργάνωναν το πάρτι, ακολούθησαν το θύμα τους και αφού του επιτέθηκαν, άρχισαν να τον χτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές σε όλο το σώμα, ενώ δεν δίστασαν να του χτυπούν ακόμη και το κεφάλι στο τσιμεντένιο έδαφος.

Η σφοδρότητα των χτυπημάτων ήταν τέτοια, ώστε ο σωματοφύλακας των «διασήμων» σωριάστηκε στο έδαφος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Μυκόνου και από εκεί κρίθηκε αναγκαία η αεροδιακομιδή του σε νοσηλευτικό ίδρυμα της Αθήνας.

Πριν από λίγες ημέρες, όλοι γνώριζαν στο νησί ότι ο Νίκος Αραβαντινός ήταν προσωπικός σωματοφύλακας του «Βασιλιά του Instragram» Νταν Μπιλζέριαν.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By