Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου, 2021

Μύκονος: Τα θηριώδη τζιπ από το Ντουμπάι, τα γκράφιτι στην Ψαρού και ο «πλωτός» Μιχαήλ – Φωτογραφίες

Βράδυ Σαββάτου στη Φάμπρικα και σε γνωστό πάρκινγκ εισέρχονται δυο κατάμαυρα SUV με πινακίδες Ντουμπάι τα οποία κλείνουν σχεδόν την είσοδό του, ενώ τα φιμέ τζάμια δεν αφήνουν να φανεί ποιοι είναι οι επιβάτες τους.

Οι πόρτες ανοίγουν και τέσσερις τουλάχιστον σωματοφύλακες ακροβολίζονται ένθεν κι ένθεν για να συνοδεύσουν οκτώ άτομα που επέβαιναν στα δυο θηριώδη GMC, τα οποία κατεβαίνουν για μια βόλτα στην Χώρα.

IMG_2721

IMG_2742

IMG_2743

Μια Χώρα που περιμένει πλέον το αυριανό άνοιγμα της μουσικής σε μπαρ και εστιατόρια όπως και τα διάσημα sea side στέκια του νησιού, ώστε να επανέλθουν στην συνήθη κατάσταση πριν το lockdown.

Ένα lockdown που έφερε και τα πρώτο σφράγισμα μαγαζιού μέσα στην Χώρα από την αστυνομία όταν την Παρασκευή το βράδυ εντοπίστηκαν άτομα σε γνωστό μπαρ στα Ματογιάννια να κάθονται μέσα με κλειστές πόρτες.

Κάποια μικρά μπαράκια δουλεύουν αρκετά καλά με τον κόσμο να κάθεται και να απολαμβάνει κοκτέιλ, ενώ οι πελάτες αν είναι τυχεροί, όπως στο «Sea U» ακούνε μουσική χάρη στον ένοικο του σπιτιού πάνω από το μαγαζί που βάζει τραγούδια χαλαρώνοντας στο μπαλκόνι του.

Την ίδια στιγμή, ο καλλιτέχνης Alec Anton γνωστός σε όλους ως Alec Monopoly εξαιτίας της ταύτισης του έργου του με τον χαρακτήρα του γνωστού παιχνιδιού Mr Monopoly, προσγειώθηκε στην Μύκονο και έπιασε δουλειά στο Nammos.

IMG_2746

Μπορεί να δηλώνει street artist, δηλαδή καλλιτέχνης του δρόμου αλλά ήρθε με ιδιωτικό αεροσκάφος και εδώ και λίγα 24ωρα ένας τεράστιος φουσκωτός Mr Monopoly πλέει στα γαλήνια νερά της Ψαρούς.

Εκεί που ο δημιουργός του ζωγράφισε τους τοίχους του Nammos υπό το βλέμμα του Ζαννή Φρατζέσκου και του εφοπλιστή Βασίλη Μιχαήλ, συνεπιβάτη του Βασίλη Χήτου στην μυθική ελικοπτεράδα στην παραλία του Πάνορμου.

IMG_2747

Ο τελευταίος έφτασε στο Nammos από τη θάλασσα αυτή την φορά, με τέντερ και αφού παρακολούθησε το εικαστικό δρώμενο αποχώρησε με την παρέα του για να επιστρέψει στην ηρεμία του σκάφους του.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By