Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

Μύκονος: Τριτοκοσμικές συνθήκες στις τουαλέτες του αεροδρομίου

Το πρωί του Σαββάτου, οι ταξιδιώτες δεν μπορούσαν ούτε να πλύνουν τα χέρια τους καθώς για άγνωστο λόγο υπήρξε διακοπή παροχής του νερού ενώ οι τουαλέτες ήταν πενταβρώμικες

Αντιμέτωποι με τριτοκοσμικές συνθήκες βρέθηκαν το πρωινό του Σαββάτου οι τουρίστες που βρίσκονταν στο αεροδρόμιο της Μυκόνου.

Δεν ήταν μόνο οι πολύωρες καθυστερήσεις στις αφίξεις και στις αναχωρήσεις των πτήσεων λόγω του απίστευτου περιστατικού που δημοσίευσε το protothema με το ελικόπτερο του Στρατού το οποίο έμεινε από λάστιχο στον διάδρομο προσγείωσης με αποτέλεσμα να κλείσει το αεροδρόμιο, ήταν και η άθλια εικόνα στις τουαλέτες του αεροδρομίου.

Οι ταξιδιώτες δεν μπορούσαν ούτε να πλύνουν τα χέρια τους καθώς για άγνωστο λόγο υπήρξε διακοπή παροχής του νερού ενώ οι τουαλέτες ήταν πενταβρώμικες.

Όμως οι παραπάνω εικόνες δεν είναι πρωτόγνωρες στους τουρίστες. Ο γνωστός δημοσιογράφος Hugo Dixon ειχε αναδείξει την κατάσταση που επικρατεί κατά την διάρκεια ενός σύντομου ταξιδιού του στο Νησί των Ανέμων ποστάροντας σχετικό φωτογραφικό υλικό στον λογαριασμό του στο Twitter.

Έκτοτε και όπως φαίνεται τίποτα δεν φαίνεται να έχει αλλάξει…

(Visited 1 times, 1 visits today)
By