Σάββατο, 2 Μαρτίου, 2024

Μυτιλήνη: Σύλληψη 60χρονου για ασέλγεια ανηλίκων,

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας άνδρας με καταγωγή από τη Ρουμανία μετά από καταγγελίες γονιών για ασέλγεια σε βάρος των 10χρονων παιδιών τους στη Μυτιλήνη.

Η καταγγελία έγινε την Κυριακή το απόγευμα. Μια παρέα ανηλίκων (τρία κορίτσια και ένα αγόρι) μετά το παιχνίδι τους, σταμάτησαν να ολοκληρώσουν την απογευματινή βόλτα σε κατάστημα εστίασης στον Πολιχνίτο.

Τα ανήλικα παιδιά τρώγοντας στο τραπέζι του καταστήματος είδαν τον 60χρονο να τους πλησιάζει με πρόσχημα τη σχέση του με το ανήλικο αγόρι που είναι ανιψιός του.

Μόλις τα παιδιά ολοκλήρωσαν το γεύμα τους και σηκώθηκαν να φύγουν, ο άνδρας τα ακολούθησε και προχώρησε σε ασελγείς πράξεις φιλώντας τα και αγγίζοντας τα σε απόκρυφα σημεία.

Ευτυχώς το ένα κορίτσι πρόλαβε να φύγει και ήταν αυτό που ειδοποίησε τη μητέρα του η οποία βρέθηκε αμέσως στο σημείο, πράγμα το οποίο αντιλήφθηκε ο άνδρας και εξαφανίστηκε.

Στη συνέχεια οι γονείς της 10χρονης πήγαν αμέσως στην Αστυνομία και κατήγγειλαν το συμβάν με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν και να συλλαμβάνουν τον 60χρονο.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By