Σάββατο, 2 Μαρτίου, 2024

Ν.Δ: Η πολιτική της υπερφορολόγησης δεν οδηγεί πουθενά, συντηρεί την ύφεση,

Αρκούσε μόλις ένας μήνας αυξημένων φορολογικών υποχρεώσεων για να διαλυθεί η εικονική πραγματικότητα που καλλιεργούσε η Κυβέρνηση.

nd

Η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωση που εξέδωσε, απαντά στην κυβέρνηση σχετικά με τη διαρροή του υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με την οποία, η υστέρηση εσόδων του Ιουλίου,  υπερκαλύπτεται από τους προηγούμενους μήνες.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

Η αλήθεια είναι μια: Αρκούσε μόλις ένας μήνας (Ιούλιος) αυξημένων φορολογικών υποχρεώσεων για να διαλυθεί η εικονική πραγματικότητα που καλλιεργούσε η Κυβέρνηση.

Στο Δελτίο με τα προσωρινά στοιχεία της εκτέλεσης του Κρατικού Προϋπολογισμού το επτάμηνο Ιανουαρίου – Ιουλίου 2016, οποιοσδήποτε πολίτης μπορεί να διαπιστώσει (Πίνακας 1Α), ότι αν δεν υπήρχε η κυβερνητική στάση πληρωμών (3.297 εκατ. ευρώ κάτω από το στόχο) το πρωτογενές αποτέλεσμα (έσοδα – έξοδα, πλην τόκων) θα υπολείπονταν του στόχου κατά 600.000.000 ευρώ!

Η Νέα Δημοκρατία προειδοποιεί συνεχώς ότι η πολιτική της υπερφορολόγησης δεν οδηγεί πουθενά. Συντηρεί την ύφεση, εξοντώνει τους συνεπείς φορολογούμενους, θεριεύει τη φοροδιαφυγή.
Όποιος λέει την αλήθεια και προειδοποιεί υπεύθυνα και έγκαιρα δεν υπονομεύει την δημοσιονομική προσπάθεια, όπως ισχυρίζονται οι “γνωστοί – άγνωστοι” – φερέφωνα της Κυβέρνησης. Την υπηρετεί.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By