Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023

Ν.Δ.: Νέα πρόκληση Κυρίτση και προς τον Πρωθυπουργό

Είναι δικαίωμα του κ. Γ. Κυρίτση να προβάλλει τις “εσωτερικές συγκρούσεις και αντιφάσεις” στο σύστημα ΣΥΡΙΖΑ – κυβέρνηση -κράτος

nea-dimokratia

Τα πυρά της Ν.Δ. δέχθηκε εκ νέου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης, με αφορμή νέα ανάρτησή του για τους συλληφθέντες Κώστα Σακκά και Μάριο Σεϊσίδη.

«Είναι δικαίωμα του κ. Γ. Κυρίτση να προβάλλει τις “εσωτερικές συγκρούσεις και αντιφάσεις” στο σύστημα ΣΥΡΙΖΑ – κυβέρνηση -κράτος και να διεκδικεί την ηγεσία οποιασδήποτε συνιστώσας του κόμματός του», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Κατά τη Ν.Δ., «είναι όμως πρόκληση να ισχυρίζεται ότι οι κατηγορούμενοι για τρομοκρατικές ενέργειες και ληστείες Σακκάς και Σεϊσίδης αντιμετωπίζουν “διώξεις φρονηματικού χαρακτήρα”, ότι τα στοιχεία σε βάρος τους είναι στα “όρια του γελοίου” και ότι έχουν “στοχοποιηθεί από το κράτος”».

Στη σχετική ανακοίνωση συμπληρώνεται ότι αυτήν τη φορά η πρόκληση δεν αφορά μόνο τους πολίτες, αλλά «τον ίδιο τον πρωθυπουργό και τον αρμόδιο υπουργό που έσπευσε να παρουσιάσει τη σύλληψη των καταζητούμενων ως επιτυχία της κυβέρνησής τους».

(Visited 1 times, 1 visits today)