Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023

Ν.Δ: Σπίρτζης και Αυγή παραποιούν την αλήθεια

Να αφήσουν τα παραμύθια για τα δημόσια έργα.

spirtzis

Με ανακοίνωση της, σήμερα η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζει δημοσίευμα της Αυγής, στο οποίο γίνεται λόγος για εξοικονόμηση 765.000.000 ευρώ για το Δημόσιο από τους οδικούς άξονες.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Ν.Δ., έχει ως εξής: «Καλούμε τον κ. Σπίρτζη – και φυσικά την «Αυγή» – να αφήσουν τα παραμύθια, καθώς ο ελληνικός λαός γνωρίζει πολύ καλά πλέον ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν εξοικονομεί χρήματα, αλλά επιβαρύνει τους πολίτες κάθε μέρα που παραμένει στην εξουσία ακόμη περισσότερο».

Στη συνέχεια η ανακοίνωση αναφέρει: «Μόλις μια μέρα μετά την παραδοχή του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ ότι λόγω κακής διαπραγμάτευσης με την τρόικα κόπηκε το ΕΚΑΣ, έρχεται ο γνωστός – και από το ΠΑΣΟΚ – κ. Σπίρτζης να μας πει για τη δική του διαπραγμάτευση με τους «εργολάβους» – κάποιος δε από αυτούς τυγχάνει πατέρας κουμπάρου του».

Τέλος κλείνει τονίζοντας: «Με δημοσίευμά της η «Αυγή» αναφέρει ότι ο υπουργός «απέδειξε» πως η κυβέρνηση εξοικονόμησε 765.000.000 ευρώ από τη διαπραγμάτευση, που έκανε για τους τέσσερις μεγάλους οδικούς άξονες. Για άλλη μια φορά, ο κ. Σπίρτζης και η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ στη μετοχική σύνθεση της οποίας συμμετέχει και offshore εταιρία, παρουσιάζουν παραποιημένη την αλήθεια. Και αυτό γιατί η κατάτμηση μόνο του έργου Πατρών – Πύργου σε πολλούς αναδόχους – μέχρι στιγμής και τα τρία κομμάτια τα έχει πάρει ο πατέρας του κουμπάρου του κ. Σπίρτζη – και με εκπτώσεις πάνω από 50%, αναμένεται να οδηγήσει σε αύξηση του κόστους και σε παράταση ολοκλήρωσης του οδικού άξονα».

By