Σάββατο, 20 Αυγούστου, 2022

Ν.Λαλιώτης: Αφύσικη η αλληλοκάλυψη μεταξύ Καραμανλή και Τσίπρα

Θα συνεχίσουμε να ζούμε στον μαγικό κόσμο των συνομοσιολογιών, των εχθρών του λαού, της θυματοποίησης και του μίσους

nikos-laliotis

Η αφύσικη αλληλοκάλυψη μεταξύ του πρώην πρωθυπουργού κ. Καραμανλή και του κ. Τσίπρα, που προσπαθούν να σβήσουν δια της σιωπής, την πενταετία 2004-2009, πέρα από κάθε ηθική και πέρα από κάθε λογική, μόνο νέα δεινά προμηνύει για την χώρα.

Αν η χώρα, η κοινωνία, ο πολιτικός κόσμος, δεν αποκαταστήσουν την σχέση τους με την αλήθεια και τον ορθό λόγο, δεν θα υπάρξει σωτηρία.

Θα συνεχίσουμε να ζούμε στον μαγικό κόσμο των συνομοσιολογιών, των εχθρών του λαού, της θυματοποίησης και του μίσους, έρμαια των κάθε λογής τσαρλατάνων πολιτικών, που θα χτίζουν άκοπα την καριέρα τους πάνω στα ψέματα και στα συντρίμια της χώρας και της κοινωνίας..

Αυτή η σιωπηλή συμφωνία λοιπόν, δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα για την επόμενη μέρα του τόπου, γιατί θα δηλητηριάσει κάθε προσπάθεια των υγειών πολιτικών δυνάμεων της χώρας να συμπράξουν προς όφελος της χώρας, για να την βγάλουν από το επικίνδυνο τέλμα που έχει βρεθεί.

Αυτή την στιγμή, η κυβέρνηση Συριζα και μέρος των πολιτικών δυνάμεων, λειτουργούν ως δολιοφθορείς της χώρας, βάζοντας με φανατισμό το κομματικό συμφέρον πάνω από το εθνικό.

Συμπεριφέρονται ως κατακτητές της εξουσίας αδιαφορώντας για το πραγματικό συμφέρον της κοινωνίας, μιας κοινωνίας που την οδηγούν στην φτωχοποίηση και στην εξαχρείωση με απρόβλεπτες συνέπειες για την εθνική μας διάρκεια.

Το κλειδί το κρατάνε όπως πάντα, οι πολίτες.

Αν οι πολίτες δεν αποφασίσουν να γυρίσουν σελίδα στη χώρα στέλνοντας σπίτι τους όλους τους εξαπατητές τους και δεν αναδείξουν μια νέα γενιά πολιτικών που θα προχωρήσουν τη χώρα μπροστά με συμμάχους την αλήθεια και την λογική, η χώρα θα διαλυθεί.

Σε αυτή την κρίσιμη καμπή, η ευθύνη της Δημοκρατικής Παράταξης η οποία πρέπει επιτέλους να ενωθεί και η ευθύνη των δημοκρατικών πολιτών οι οποίοι πρέπει να αφήσουν πίσω ό,τι τους απογοήτευσε και να στηρίξουν την νέα προσπάθεια, θα είναι καθοριστικής σημασίας.

Εύχομαι όλοι να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να πράξουν αναλόγως.

(Visited 1 times, 1 visits today)