Τρίτη, 4 Οκτωβρίου, 2022

Ν.Νικολόπουλος: «Δεν θα είμαι υποψήφιος για τη θέση του αντιπροέδρου της Βουλής»

«Αρνούμαι να γίνω μπαλάκι μεταξύ Κουμουνδούρου και Χαροκόπου» ανέφερε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Nikos-Nikolopoulos

Την πρόθεσή του να μην είναι υποψήφιος για τη θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής και μάλιστα προτεινόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νίκος Νικολόπουλος, επισημαίνοντας ότι δεν το επιτρέπει ούτε ο Κανονισμός της Βουλής.

Με αφορμή τις σχετικές διαρροές ο κ. Νικολόπουοος δήλωσε ότι «προφανώς κάποιοι επιμένουν να παριστάνουν τους “μπαλαδόρους της πολιτικής», μη κατανοώντας ότι μετά από 30 χρόνια στην πολιτική δεν τρώω εύκολα “γκολ”. Δυστυχώς, δεν μπορώ να καθησυχάσω εγώ τους φόβους τους για τη συνοχή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε για όποια άλλα προβλήματα τους απασχολούν».

Υπενθύμισε ακόμη πως από την Δευτέρα είχε δηλώσει ότι «αρνούμαι να γίνω μπαλάκι μεταξύ Κουμουνδούρου και Χαροκόπου», υπογραμμίζοντας πως για να προταθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να προηγηθεί αλλαγή του Κανονισμού της Βουλής.

«Η συγκεκριμένη θέση μου προτάθηκε (από τις ηγεσίες των δύο κομμάτων) και δεν τη ζήτησα. Και η πρόταση στηριζόταν σε τροποποίηση του κανονισμού της Βουλής», προσθέτει ο κ. Νικολόπουλος δηλώνοντας ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By