Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

«Να φύγουν οι ανεπάγγελτοι των κομμάτων»

Η συνέντευξη του Σταύρου Θεοδωράκη στη Δ.Ε.Θ.

theodorakis-potamidd

Για να συμμετάσχουμε σε κυβέρνηση πρέπει να αποκλειστούν οι ανεπάγγελτοι των κομμάτων, τόνισε, μεταξύ άλλων ο Σταύρος Θεοδωράκης στη συνέντευξη Τύπου από τη ΔΕΘ.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, πάντως, είπε ότι δεν είναι δεδομένη η συμμετοχή του Ποταμιού στο μελλοντικό μελλοντικό σχήμα: «Τα παλιά κόμματα δεν αγαπούν το Ποτάμι» είπε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση Τσίπρα ότι ζητά αυτοδυναμία, ο κ. Θεοδωράκης είπε ότι οι πολίτες έχουν απορρίψει την αυτοδυναμία, γιατί την πλήρωσαν ακριβά τα προηγούμενα χρόνια.

«Ο κ. Τσίπρας έχασε μια μεγάλη ευκαιρία τον Ιανουάριο» είπε, σχολιάζοντας: «Ένας ηγέτης πρέπει να ξέρει τα στελέχη του. Αν είναι να κερδίσει αυτοδυναμία, να πρέπει να εξηγήσει πάλι στους βουλευτές του, να φύγουν κάποιοι, να κάνουν νέο κόμμα και να πάμε πάλι σε εκλογές…».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού επανέλαβε ότι ο τέως πρωθυπουργός και το κόμμα του δεν είναι το νέο, καθώς μια από τις πρώτες τους ενέργειες ήταν η ενδυνάμωση του κομματικού κράτους. «Πιστεύει στον κομματικό στρατό, ακόμα και από τα Πανεπιστήμια» είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για την επιστροφή στη δραχμή και τα σποτάκια της Λαϊκής Ενότητας, αποκάλυψε ότι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τον ρώτησε στο ντιμπέιτ αν παρεξηγήθηκε με το σποτ του κ. Λαπαβίτσα. «Του είπα ότι μας κάνει καλό και δεν έχω πρόβλημα» απάντησε.

Ξεκαθάρισε όμως ότι όσοι μιλούν για επιστροφή στη δραχμή διακινούν επικίνδυνες θεωρίες. «Ο κ. Λαπαβίτσας δεν ξέρει πολύ καλά την Ελλάδα, αλλά οι υπόλοιποι θα έπρεπε να ξέρουν ότι είναι επικίνδυνο για τη χώρα να θέτεις την αλλαγή νομίσματος.

» Δίνεις χώρο στους πολύ πολύ πλούσιος, που έχουν βγάλει τα λεφτά τους στο εξωτερικό. Ο κόσμος της εργασίας θα υποφέρει από την επιστροφή στη δραχμή. Είναι ένα βήμα στο κενό και δεν θα το επιτρέψουμε.»

(Visited 1 times, 1 visits today)
By