Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

Ναύπλιο: Έβρισαν και προπηλάκισαν έξω από τα δικαστήρια τη χήρα του άτυχου ναυτικού

Η 38χρονη είχε και στο παρελθόν επιτεθεί στο σύζυγό της, σύμφωνα με πληροφορίες

upl55b789ce915f8

Ένταση επικράτησε έξω από τα δικαστήρια Ναυπλίου, όταν η 38χρονη Δήμητρα Βούλγαρη η οποία σκότωσε τον καπετάνιο Θανάση Λάμπρου, έφτασε για να απολογηθεί.

Υποβασταζόμενη και ντυμένη στα μαύρα η 38χρονη συζυγοκτόνος η οποία σκότωσε τον άντρα της στις 8 Δεκεμβρίου 2014 στην Κοιλάδα Αργολίδας έφτασε στον ανακριτή Ναυπλίου προκειμένου να δώσει κατάθεση.

Κατά την είσοδό της, συγγενείς και φίλοι του θύματος ξέσπασαν αντικρίζοντας την με τα μαύρα και άρχισαν να φωνάζουν και να βρίζουν. Η συζυγοκτόνος, βγήκε λίγη ώρα μετά από το κτίριο των δικαστηρίων, αφού έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο.

Αντίστοιχη εικόνα επικράτησε και κατά την έξοδο της από το δικαστήριο. Τη γυναίκα εκπροσωπούν πλέον δύο νέοι δικηγόροι, καθώς ο προηγούμενος παραιτήθηκε από την υπεράσπισή της, επικαλούμενος πρόβλημα συνεννόησης με την πελάτισσά του.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του θύματος Τάσος Λάμπρου. Μιλώντας στις κάμερες, ο ξάδελφος του θύματος δήλωσε ότι η κατηγορούμενη είχε επιτεθεί ξανά στο παρελθόν στον σύζυγό της με μαχαίρι.

upl55b7899966b67

 

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By