Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Naomi Campbell: Δείτε φωτογραφίες από το εντυπωσιακό fashion show της στο Λονδίνο

Την παράσταση όμως έκλεψε η 24χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός Pixie Lott, η οποία εμφανίστηκε ως καυτό κουνελάκι και ξεσήκωσε το κοινό με τις πόζες της

Στιγμιότυπο 2015-02-20, 6.08.58 μ.μ.

Ενα εντυπωσιακό fashion show για φιλανθρωπικό σκοπό με το όνομα Fashion for Relief διοργάνωσε αυτές τις μέρες στο Λονδίνο η Βρετανίδα καλλονή Noami Campbell, με σκοπό να αυγκεντρωθούν χρήματα για την αντιμετώπιση του Εμπολα.

Το fashion show αυτό έγινε στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου και δεν ήταν λίγοι οι επώνυμοι που όχι μόνο περπάτησαν στην πασαρέλα αλλά παρακολούθησαν την όλη επίδειξη από τις πρώτες θέσεις.

Από τα πιο γνωστά μοντέλα που συμμετείχαν ήταν η Jurdan Dunn και η ανερχόμενη Georgia May Jagger. Στους επίσημους δε προσκεκλημένους ήταν και ο σύζυγος της Kim Kardashian Kanye West, ο οποίος ασχολείται τον τελευταίο καιρό πολύ με το χώρο της μόδας.

Την παράσταση όμως έκλεψε η 24χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός Pixie Lott, η οποία εμφανίστηκε ως καυτό κουνελάκι και ξεσήκωσε το κοινό με τις πόζες της.

naomi 1 naomi2 naomi3 naomi4 naomi5 naomi6 naomi7 naomi8 naomi9 naomi11 naomi12 naomi13 naomi14 naomi15 naomi16 naomi17 naomi18

(Visited 1 times, 1 visits today)
By