Τρίτη, 18 Μαΐου, 2021

Ναύπλιο: Θετική στον κορονοϊό πέρασε τα σύνορα του Προμαχώνα σαν… αρνητική

Ενώ όταν πέρασε τα σύνορα του Προμαχώνα, πέρασε σαν αρνητική στο κορονοϊό, η 60χρονη γυναίκα λίγες μέρες μετά εκδήλωσε την ασθένεια…

Κάτοικος Ρουμανίας η γυναίκα ήρθε στην Ελλάδα για να επισκεφτεί την κόρη της που εργάζεται στο Ναύπλιο. Λίγες ημέρες μετά την άφιξη της άρχισε να έχει πρόβλημα με γαστρεντερίτιδα που δεν σταματούσε με τίποτα. Απευθυνόμενη στο νοσοκομείο για βοήθεια και αναφέροντας τα συμπτώματα της προκάλεσε την υποψία ότι είναι κρούσμα του κορονοϊού.

Της έκαναν το τεστ στο Ναύπλιο που επιβεβαιώθηκε ότι όντως είχε προσβληθεί από τον ιό που δεν είχε εκδηλωθεί ακόμη όταν πέρασε τα σύνορα.

Την γυναίκα μετέφερε χθες βράδυ πλήρωμα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο “Σωτηρία” στην Αθήνα για νοσηλεία. Ήδη έχουν ληφθεί όλα τα δείγματα που απαιτούνται στα άτομα που υπέδειξε η ιχνηλάτηση και τώρα αναμένονται τα αποτελέσματα.

Το θετικό στην περίπτωση αυτή είναι η ταχεία αντιμετώπιση του περιστατικού από το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου Ναυπλίου, όπως και η γρήγορη εκτέλεση της διαδικασίας του τεστ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By