Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Ναζιστές απειλούν τη ζωή του επικεφαλής της Siemens

Απειλή κατά τη ζωής του δέχτηκε, μέσω email, ο διευθύνων σύμβουλος της Siemens, Τζο Κέζερ και φρόντισε να τη μοιραστεί με τον κόσμο που τον ακολουθεί στο Twitter.

O Κέζερ δημοσίευσε το συγκεκριμένο email με tweet, τονίζοντας πως έχει δεχτεί τις απειλές από ακραίους εξτρεμιστές κι όλα αυτά, μερικές εβδομάδες μετά τη δολοφονία του πολιτικού Βίκτερ Λίμπκε.

Ο Κέζερ, που βρίσκεται στο «τιμόνι» του τεχνολογικού και βιομηχανικού κολοσσού από το 2013, μοιράστηκε ένα screenshot του email, που του εστάλη από τη διεύθυνση adolf.hitler@nsdap.de, νωρίτερα αυτό το μήνα.

Το μήνυμα αναφέρει: «Κλείσε το υποκριτικό και βρώμικο στόμα σου! Οι άνθρωποι σαν εσένα χρειάζονται απελπισμένα την ίδια μεταχείριση με τον Λίμπκε!».

 

 

Ο Κέζερ παρουσίασε και την ηλεκτρονική διεύθυνση από την οποία έλαβε το email και στην οποία αναφέρεται το όνομα του κόμματος Εθνικοσοσιαλιστικού Γερμανικού Εργατικού Κόμματος (NSDAP, το κόμμα των Ναζιστών), λέγοντας: «Φαίνεται πως ο διάβολος απέκτησε email! Αυτή είναι η απάντησή μου: #neverforget #NieWieder [Ποτέ Ξανά] #NazisRaus [Έξω οι Ναζί]».

Σύμφωνα με τον Κέζερ, η Siemens έχει καταθέσει το email και το περιεχόμενό του στην αστυνομία, ωστόσο διευκρίνισε πως η επιχείρηση δεν είχε ασκήσει κατηγορίες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κέζερ έλαβε το συγκεκριμένο email, αφου προηγουμένως είχε εκφράσει τη στήριξή του στη Γερμανίδα καπετάνισσα του Sea Watch, Καρόλα Ρακέτε

(Visited 1 times, 1 visits today)
By