Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, 2022

ΝΔ: Δεν τα βρήκαν ούτε στην συνδιάσκεψη

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο προεκλογικός αγώνας.

nea-dimokratia

Με αιχμές και «τζαρτζαρίσματα» μεταξύ των υποψηφίων μπαίνει στην τελική ευθεία ο προεκλογικός αγώνας στη ΝΔ. Οι διεκδικητές για την ηγεσία του κόμματος αλληλοκατηγορούνται για το ποιος τελικά φέρει την ευθύνη που δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά ούτε εθνική συνδιάσκεψη πριν από τις κάλπες.

Η χρυσή τομή προκειμένου να ακουστούν οι θέσεις των υποψηφίων μπροστά στο κομματικό ακροατήριο δεν βρέθηκε, καθώς όλοι έχουν κανονίσει περιοδείες και τις κεντρικές τους ομιλίες.

Ο Γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Παπαμιμίκος, μετά το νέο γύρο επικοινωνιών που είχε με τους εκπροσώπους των υποψηφίων δήλωσε «δεν διαπίστωσε συμφωνία όλων των υποψηφίων στην πρόταση για συνδιάσκεψη» και ως εκ τούτου δεν μπορεί να ξεκινήσει την διαδικασία, είπε χαρακτηριστικά.

Ουσιαστικά η χρονική στιγμή που έγινε η προσπάθεια ήταν καταδικασμένη καθώς έμενε μόλις μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές και πολύ δύσκολα οι τέσσερις διεκδικητές για την ηγεσία του κόμματος θα έβρισκαν κοινό τόπο.

Ο εκπρόσωπος του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, Θόδωρος Αμπατζόγλου άφησε αιχμές εναντίον του Απόστολου Τζιτζικώστα για την καθυστερημένη αποδοχή της πρότασης του προέδρου της ΝΔ ο οποίος από την αρχή του προεκλογικού αγώνα είχε ζητήσει να γίνουν δύο συνδιασκέψεις.

Από την πλευρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης κάλεσε τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη να συγκαλέσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ προκειμένου να τοποθετηθούν εκεί οι υποψήφιοι, από την στιγμή που «ναυάγησε» η συνδιάσκεψη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που περιοδεύει σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη είχε ζητήσει από την πρώτη στιγμή την διεξαγωγή ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων.

(Visited 1 times, 1 visits today)