Τρίτη, 5 Ιουλίου, 2022

ΝΔ: «Η ΕΡΤ έγινε γκαιμπελικό παραμάγαζο του ΣΥΡΙΖΑ»

Για «θρασύτατη απόπειρα φίμωσης της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου της» μιλά η Πειραιώς – Η δημόσια τηλεόραση δεν μετέδωσε την επίσκεψη Μητσοτάκη στα Δικαστήρια

Νέα επίθεση στην ΕΡΤ με σκληρές εκφράσεις εξαπέλυσε σήμερα η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου του κόμματος. Αφορμή για την επίθεση στάθηκε το γεγονός ότι η κρατική τηλεόραση δεν μετέδωσε τη χθεσινή επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ευελπίδων.

Η ΕΡΤ έχει μετατραπεί «σε γκαιμπελικό παραμάγαζο του ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε η Πειραιώς σημειώνοντας ότι ηθικοί αυτουργοί για την απόπειρα φίμωσης είναι το Μέγαρο Μαξίμου και η διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης. Αναλυτικά στην ανακοίνωση της η ΝΔ επισημαίνει:

«Η Ε.Ρ.Τ., ενώ πληρώνεται από το σύνολο των Ελλήνων και οφείλει να λειτουργεί ως δημόσια τηλεόραση, έχει μετατραπεί σε γκαιμπελικό παραμάγαζο του ΣΥΡΙΖΑ.
Στα χθεσινά δελτία ειδήσεων, εκτελώντας διατεταγμένες, από το Μέγαρο Μαξίμου, υπηρεσίες, δεν προέβαλε την επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Ηθικοί αυτουργοί για την θρασύτατη απόπειρα φίμωσης της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου της είναι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και άμεσα υπεύθυνοι η διοίκηση της Ε.Ρ.Τ. και η επιτελική ομάδα της διεύθυνσης Ειδήσεων και Ενημέρωσης.

Καλούμε την Κυβέρνηση να αντιληφθεί ότι στην Ελλάδα έχουμε Δημοκρατία και να εγκαταλείψει τις αυταρχικές, καθεστωτικές πρακτικές της.

Ο γκαιμπελισμός δεν θα περάσει».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By