Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

ΝΔ: Ο Τσίπρας επιλέγει τις ύβρεις ενώ ο Πρωθυπουργός τη μάχη κατά της τρομοκρατίας

«Το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί γέλιο στον ελληνικό λαό»

nea dhmokratia

«Την ώρα που ο Πρωθυπουργός της χώρας μαζί με τους ηγέτες του Ελεύθερου κόσμου δίνουν ενωμένοι τη μάχη κατά της τρομοκρατίας, ο κ. Τσίπρας επιλέγει τις ύβρεις και την αθλιότητα» απάντησε η ΝΔ στις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα,  από την Καλαμάτα.

«Δεν θα σχολιάσουμε το “πρόγραμμά” του για την Οικονομία, που προκαλεί γέλιο σε ολόκληρο τον Ελληνικό λαό καθώς τάζει στους πάντες τα πάντα, ξεπερνώντας ακόμα και το γνωστό “λεφτά υπάρχουν”. Θα σχολιάσουμε όμως, τη “διαφορετική μεταναστευτική πολιτική” που εξήγγειλε απόψε ο κ. Τσίπρας που προφανώς προβλέπει την εφαρμογή του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή την κατάργηση της διεθνούς δύναμης αποτροπής λαθρομετανάστευσης Frontex, ανοιχτά σύνορα για όλους, απόδοση ιθαγένειας σε όλους, γκρέμισμα του φράχτη του Έβρου», προσθέτει η Συγγρού στην ανακοίνωσή της.

«Η ΝΔ συντάσσεται με τους ηγέτες του Ελεύθερου κόσμου για ενίσχυση της ασφάλειας των συνόρων, αφήνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ με τις παρωχημένες ιδεοληψίες του, να καταστρώνει σχέδια τύπου “Υπατία”» καταλήγει η ανακοίνωση.

By