Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020

ΝΔ: Παλινωδίες κυβέρνησης στο θέμα ΟΛΠ

Η κυβέρνηση να αφήσει τις τις ολιγωρίες και να προχωρήσει στην αποκρατικοποίηση

olp800_250214

Σε κοινή τους δήλωση ο συντονιστής Παραγωγής και Εμπορίου της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, και ο υπεύθυνος του Τομέα Ναυτιλίας και Αιγαίου του κόμματος, Νότης Μηταράκης κάνουν λόγο για παλινωδίες της κυβέρνησης στο θέμα του ΟΛΠ.

Οι κ.κ. Καλαφάτης και Μηταράκης καλούν την κυβέρνηση να αφήσει τις ολιγωρίες και να προχωρήσει στην αποκρατικοποίηση του ΟΛΠ, έτσι όπως είχε σχεδιαστεί πριν τις εκλογές.

«Υπενθυμίζουμε ότι η αποκρατικοποίηση είχε, ήδη, ολοκληρωθεί και στις 6 Μαρτίου θα έπρεπε να έχουν υποβληθεί οι δεσμευτικές προσφορές για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου του ΟΛΠ. Η ημερομηνία αυτή, όμως, αναβλήθηκε επ’ αόριστον από την κυβέρνηση», σημειώνουν τα στελέχη της Ν.Δ.

Οι δύο άνδρες επισημαίνουν ότι ο Πρωθυπουργός πρέπει να αγνοήσει τις αντιφατικές στρατηγικές των υπουργών του για το θέμα και να ορίσει άμεσα την καινούργια ημερομηνία υποβολής των δεσμευτικών προτάσεων, ενώ χαρακτήρισαν τη συγκεκριμένη επένδυση «κορυφαίο αναπτυξιακό πρότυπο για τη χώρα, που δημιουργεί έσοδα και θέσεις εργασίας».

«Γι΄αυτό και πρέπει να μείνει μακριά από τις λαϊκίστικες ιδεοληψίες που χαρακτηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγουν οι κ.κ. Καλαφάτης και Μηταράκης.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By