Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΝΔ: Περιμένουμε τις απαντήσεις του κ. Τσίπρα – Νέες αποκαλύψεις για τις επαφές Παππά στην Κύπρο

Να εξηγήσει επιτέλους στους πολίτες “τι δουλειά είχε ο Υπουργός Επικρατείας της κυβέρνησής του και “δεξί του χέρι”, στην Κύπρο μαζί με τον κ. Αρτεμίου“, καλεί τον Αλέξη Τσίπρα το κυβερνών κόμμα.

Συγκεκριμένα σε σχόλιο του το γραφείο Τύπου της ΝΔ αναφέρει:

“Παππάς στη Βενεζουέλα, Παππάς και στην Κύπρο. Παρέα πάντα με τον “βασιλιά των offshore” κ. Αρτεμίου. Στη Βενεζουέλα για να διαπραγματευθεί την… εξαγωγή ζαρζαβατικών, στην Κύπρο μάλλον για την επένδυση του ηθικού πλεονεκτήματος του ΣΥΡΙΖΑ σε κερδοφόρες επιχειρήσεις για το “μαγαζί”.

Ο κ. Τσίπρας θα εξηγήσει επιτέλους στους πολίτες τι δουλειά είχε ο Υπουργός Επικρατείας της κυβέρνησής του και “δεξί του χέρι”, στην Κύπρο μαζί με τον κ. Αρτεμίου; Περιμένουμε τις απαντήσεις του”.

Αφορμή για το σχόλιο της Νέας Δημοκρατίας αποτέλεσαν τα χθεσινά δημοσιεύματα για το σχέδιο “άλωσης” ΜΜΕ, αλλά και το φωτογραφικό στιγμιότυπο που δημοσιεύει το “Πρώτο Θέμα” από συνάντηση του Νίκου Παππά με τον θεωρούμενο «γκουρού των offshore εταιρειών» Αρτέμη Αρτεμίου, την ίδια περίοδο που είχε την περίφημη πλέον συνάντηση με τον Σάμπυ Μιωνή.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα ο Νίκος Παππάς συναντά στο καφέ «Company» της λεωφόρου Σταυρού στην περιοχή Στρόβολος της κυπριακής πρωτεύουσας τον άγνωστο έως τότε στην Ελλάδα δικηγόρο, με τον οποίο, ωστόσο, ο κ. Παππάς είχε ταξιδέψει τρία χρόνια νωρίτερα στη Βενεζουέλα για «δουλειές» που ποτέ δεν διευκρινίστηκε τι ακριβώς περιελάμβαναν.

Την ίδια περίοδο η Κύπρος αποτελεί ένας από τους βασικούς προορισμούς της δαιδαλώδους διαδρομής που ακολούθησαν τα 3 εκατ. ευρώ που μεταβιβάστηκαν από τον λιβανέζικό κατασκευαστικό κολοσσό CCC στον Χρήστο Καλογρίτσα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By