Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου, 2022

ΝΔ σε Τσίπρα: Διώξε τους χυδαιολόγους Πολάκη και Κυρίτση

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις αναρτήσεις του Ηλία Γρηγόρη, στελέχους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που αναφέρθηκε με χυδαίες εκφράσεις στον πρωθυπουργό και τα… έβαλε και με τον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Χαρδαλιά.

Η Νέα Δημοκρατία, σε νέα ανακοίνωσή της, ζητά από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα να θέσει εκτός κόμματος τον Παύλο Πολάκη αλλά και τον Γιώργο Κυρίτση, τους οποίους χαρακτηρίζει «χυδαιολόγους», με αφορμή αναρτήσεις τους στα social media.

Κι αν δεν το κάνει -υποστηρίζει το κυβερνών κόμμα- «πίσω από αυτούς θα κρύβεται ο ίδιος».

«Όχι μόνο δεν ακούσαμε καταδίκη από τον κ. Τσίπρα για τις χυδαιότητες του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Η. Γρηγόρη κατά του πρωθυπουργού, μελών της κυβέρνησης και ανθρώπων που δίνουν στην πρώτη γραμμή τη μάχη κατά του κορονοϊού όπως ο Σ. Τσιόδρας και ο Ν. Χαρδαλιάς, αλλά σήμερα είδαμε δύο κεντρικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τον Π. Πολάκη και τον Γ. Κυρίτση να υπερθεματίζουν» αναφέρει συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Και καταλήγει: «Ο κύριος Τσίπρας είναι ανεπίτρεπτο, για τη λειτουργία της δημοκρατίας να σιωπά.

Τον καλούμε να αποδοκιμάσει τους χυδαιολόγους, θέτοντάς τους εκτός του κόμματός του. Αν δεν το κάνει, πίσω από αυτούς κρύβεται ο ίδιος».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By