Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022

Νέα Δημοκρατία: Η κυβέρνηση έστειλε «επιστολή συμμόρφωσης» και πανηγυρίζει για το αυτονόητο

Επίθεση στο Μαξίμου με αφορμή τη διαρροή με την οποία εκφράστηκε ικανοποίηση για το ξεπάγωμα της συζήτησης για τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το χρέος μετά την επιστολή Τσακαλώτου εξαπολύουν κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας.

Κάνουν λόγο ότι η κυβέρνηση ενδιαφέρεται για το πως θα συνεχίσουν την προπαγάνδα τους, αδιαφορεί για τη χώρα και τους πολίτες και πανηγυρίζει για τα αυτονόητα: Οτι αρχίζει μια συζήτηση για ένα θέμα που θα έπρεπε να έχει ήδη κλείσει και με επωφελής όρους για τη χώρα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πηγές από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης η κυβέρνηση «αφού βάφτισε το επίδομα «13η σύνταξη» στο εσωτερικό και «εφάπαξ βοήθημα» στο εξωτερικό, αφού αναγκάστηκε να στείλει «επιστολή συμμόρφωσης», πανηγυρίζει σήμερα για το αυτονόητο:

Οτι ξεκινάει μια συζήτηση για ένα θέμα που θα έπρεπε να έχει ήδη κλείσει με επωφελής όρους για τη χώρα.

Παράλληλα η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί το Μαξίμου για προπαγάνδα εις βάρος των πολιτών και της χώρας. «Είναι σαφές ότι τον κ. Τσίπρα και τη στενή παρέα του δεν τους ενδιαφέρει η χώρα και οι πολίτες της, αλλά το πώς θα συνεχίσουν την προπαγάνδα τους για να συντηρήσουν την ολοένα συρρικνούμενη εκλογική τους πελατεία. Στο δρόμο του διχασμού θα πορευτούν μόνοι τους. Καλές γιορτές» καταλήγουν από τη Νέα Δημοκρατία.

(Visited 1 times, 1 visits today)