Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου, 2020

Νέα Δημοκρατία: Οι υποψήφιοι βουλευτές και ευρωβουλευτές

Έκπληξη η Κατερίνα Μάρκου που θα είναι υποψήφια για την ευρωβουλή μαζί με την Άννα Ασημακοπούλου – Στον νότιο τομέα της Αθήνας ο Κώστας Κυρανάκης και ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος – Ο καθηγητής Άγγελος Συρίγος υποψήφιος στην Α΄ Αθηνών – Στον βόρειο τομέα Χατζηδάκης, Γεωργιάδης – Δείτε τα πρώτα 41 ονόματα υποψηφίων της ΝΔ στη Β΄ Αθηνών, την Περιφέρεια Αττικής και το Επικρατείας

Την ώρα που η κυβέρνηση- κουρελού προσπαθεί να επιβιώσει με υλικά και μεθόδους του παρελθόντος, η ΝΔ κάνει πράξη την πλήρη ανανέωση του οργανωτικού της σχήματος ενόψει των επικείμενων εκλογών.

Οι σχετικές ανακοινώσεις των νεών γραμματειών, και των δεκάδων νέων στελεχών που θα δώσουν από την πρώτη γραμμή τις εκλογικές μάχες του 2019 θα γίνουν αύριο. Ενδεικτικό της ριζικής ανανέωσης είναι ότι το νέο σχήμα θα απαρτίζεται από νέα πρόσωπα σε ποσοστό 73%, ενώ ο μέσος όρος ηλικίας τους είναι τα 42 έτη.

Ενόψει αυτών των ανακοινώσεων η ΝΔ δημοσιοποιεί από σήμερα σε ποιες περιφέρειες θα πολιτευθούν στις επικείμενες εθνικές εκλογές όλα τα στελέχη της που είχαν μέχρι σήμερα θέσεις ευθύνης στο κεντρικό οργανωτικό σχήμα της ΝΔ.

Έκπληξη η Κατερίνα Μάρκου που θα είναι υποψήφια για το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο μαζί με την Άννα Ασημακοπούλου και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Στον νότιο τομέα της Αθήνας θα είναι υποψήφιοι ο Κώστας Κυρανάκης -παραιτήθηκε από το γραφείο Τύπου της ΝΔ- και ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος. Ο καθηγητής Άγγελος Συρίγος υποψήφιος στην Α΄ Αθηνών, ενώ στον βόρειο τομέα της Αθήνας θα είναι υποψήφιοι οι αντιπρόεδροι του κόμματος Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης. Στην Α” Θεσσαλονίκης θα είναι υποψήφιος ο Δημήτρης Σταμάτης, πρώην υπουργός και στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά.

Στα πρόσωπα των οποίων η υποψηφιότητα ανακοινώθηκε σήμερα περιλαμβάνονται οι προερχόμενοι από τον οργανωτικό μηχανισμό της ΝΔ. Πρόκειται για γραμματείς της ΝΔ, αναπληρωτές γραμματείς, αναπληρωτές εκπροσώπους, αλλά και στενούς συνεργάτες και συμβούλους του προέδρου της ΝΔ τους οποίους ο κ. Μητσοτάκης επιθυμεί να ευχαριστήσει προσωπικά για τη μέχρι τώρα συμβολή τους.

Παράλληλα η ΝΔ σήμερα ανακοίνωσε και τις περιφέρειες στις οποίες θα πολιτευθούν οι εν ενεργεία βουλευτές της από την πρώην Β Αθήνας, της Περιφέρειας Αττικής, του ψηφοδελτίου Επικρατείας, αλλά και εκείνοι που προέρχονται από άλλους πολιτικούς χώρους και προσχώρησαν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.

Δείτε τη λίστα με τους υποψήφιους βουλευτές

pins1

pins2

pins3

pins4

pins5

(Visited 1 times, 1 visits today)
By