Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Νέα επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην ΑΕΚ! “Θέλετε να γίνει πάλι ο τελικός στην έδρα σας;”

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε και δεύτερη επιστολή στην ΠΑΕ ΑΕΚ, μετά την απάντηση των “κιτρινόμαυρων”, με την οποία και ζητά να επιβεβαιώσει η Ένωση ότι συμφωνεί να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ δεν απάντησε ουσιαστικά στην πρώτη επιστολή του Ολυμπιακού, ρίχνοντας το “μπαλάκι” στην αρμόδια ΕΠΟ, γεγονός που έφερε και τη συνέχεια από την πλευρά των Πειραιωτών.

“Κύριε Ασλανίδη,

Ευχαριστούμε για την απάντησή σας, και δεδομένου ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος επιβεβαιώστε μας ότι είστε σύμφωνοι και θέλετε να παίξετε με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ τον τελικό Kυπέλλου στις 26 Ιουλίου, όπως είχε προγραμματιστεί.
Επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός και προς την ΑΕΚ: “Θέλετε να αγωνιστείτε εναντίον μας;”

Όπως γνωρίζετε, εδώ και μέρες η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει δηλώσει ότι συναινεί στη διεξαγωγή της αναμέτρησης, στις 26/7 στην έδρα σας, στο ΟΑΚΑ, το γήπεδο που εσείς είχατε προτείνει στην Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ για να φιλοξενήσει τον τελικό Κυπέλλου.

Μάλιστα, ακόμη και ο τηλεοπτικός πάροχος του Κυπέλλου, COSMOTE TV τοποθετήθηκε δημόσια, επιμένοντας να διεξαχθεί ο αγώνας στις 26/7 όπως είχε οριστεί.

Η ΑΕΚ απάντησε στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Επομένως, με τη δική σας συναίνεση για την τέλεση του τελικού στην έδρα σας, στο ΟΑΚΑ στις 26/7, πιστεύουμε ότι η διοργανώτρια αρχή, ΕΠΟ δεν θα έχει κανένα λόγο να αντιλέξει και επιπλέον θα αποτραπούν τόσο για τις συμμετέχουσες ομάδες όσο και για τον ίδιο τον θεσμό του Κυπέλλου και την διοργανώτρια αρχή του, οι αγωνιστικές και οι οικονομικές επιπτώσεις που μετά βεβαιότητας θα ανακύψουν από την αδικαιολόγητη απόφαση της ΕΠΟ να αναβάλλει τον τελικό για τα τέλη Αυγούστου.

Έτσι ο τελικός Κυπέλλου θα διεξαχθεί όπως είχε αποφασισθεί από την διοργανώτρια αρχή στις 26/7 και μάλιστα στην έδρα σας όπως είχατε αγωνιστεί και σχεδόν όλες τις προηγούμενες φορές που συμμετείχατε στον τελικό της εν λόγω διοργάνωσης”.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By