Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Νέα σκληρή ανακοίνωση της Θύρας 7 για τη μείωση της χωρητικότητας των γηπέδων

Την απόφαση να μείνει κλειστό το πέταλο (αντί να γίνει επιλογή 200 οπαδών που θα μπαίνουν σε αυτό) ανακοίνωσε η Θύρα 7 – Παράλληλα κάλεσε σε πορεία διαμαρτυρίας για τα μέτρα της κυβέρνησης

Την έμπρακτη αντίδρασή της στα μέτρα της κυβέρνησης για τη μείωση της χωρητικότητας στο 10% γνωστοποίησε η θύρα 7. Οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού αναφέρουν ότι προτιμούν να μένει κλειστό το πέταλο από το να γίνεται επιλογή οπαδών που θα μπαίνουν σε αυτό.

Αφού έκανε κάλεσμα λοιπόν και σε πορεία διαμαρτυρίας την ημέρα του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ανέφερε χαρακτηριστικά «αφού δεν μας υπολογίζετε, τώρα θα μας δείτε».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Μετά τα τελευταία ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ μέτρα ενημερώνουμε ότι όσο διαρκούν αυτά το πέταλο της ΘΥΡΑΣ 7 (Θύρες 3-4-5-6-7) θα παραμείνει ΚΛΕΙΣΤΟ.

Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να διαλέξουμε 200 εκλεκτούς από το σύνολο της ΘΥΡΑΣ 7 σε ένα πέταλο 6.600 οπαδών!

Καλούμε όλο τον κόσμο μας σε πορεία διαμαρτυρίας στον Πειραιά στις 9/1 (την ημέρα του παιχνιδιού ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Αστερας Τρίπολης)!

Αυτόν τον κόσμο που εκείνη την ημέρα θα ήταν στο γήπεδο και ένας από τους λόγους που έτρεξε να εμβολιαστεί, ήταν για να βλέπει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας και έδωσε από το υστέρημα του χρήματα για να πάρει διαρκείας!

Έχουν και οι φίλαθλοι ΙΣΑ δικαιώματα με κάθε πολίτη!! Καταλάβετε το!!

Πέρα από τους οπαδούς του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ καλούμε οποιονδήποτε πολίτη ασχέτως της ομάδας που υποστηρίζει σε αυτή την διαμαρτυρία!!

Η κυβέρνηση οφείλει να αφουγκράζεται τους πολίτες, από την στιγμή που τα μέτρα που λαμβάνονται αφορούν αυτούς και την καθημερινότητά τους!

Αφού δεν μας υπολογίζετε…
Τώρα θα μας δείτε…

Υ.Γ Το ΣΗΜΕΙΟ συνάντησης και η ΩΡΑ θα ανακοινωθούν τις πρώτες μέρες του νέου έτους»!

By