Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

Νέες αγορές στην ευθύνη της Imperial Tobacco Hellas – Eνίσχυση του περιφερειακού ρόλου της στη ΝΑ Ευρώπη

Η Imperial Tobacco Hellas, η ελληνική θυγατρική του Διεθνούς Ομίλου Imperial Brands, ενισχύει ακόμα περισσότερο τον ηγετικό ρόλο που κατέχει στην ΝΑ Ευρώπη, με τέσσερις νέες αγορές που προστίθενται στην ευθύνη της, και συγκεκριμένα τη Σερβία, τη Βοσνία, το Κόσοβο και τη Β. Μακεδονία.

Με αυτή την εξέλιξη, ο συνολικός αριθμός των αγορών που ανήκουν στη διοικητική αρμοδιότητα της εταιρίας με έδρα την Αθήνα φτάνει τις 13, με πλέον σημαντικές την Ιταλία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Κύπρο, Ισραήλ και βέβαια την Ελλάδα, όπου η εταιρία κατέχει το υψηλότερo μερίδιο από όλες τις χώρες της ΝΑ Ευρώπης.

Πρόκειται για άλλη μία σημαντική αναγνώριση της ελληνικής ομάδας της Imperial Tobacco Hellas, που επιβεβαιώνει το ανταγωνιστικό επίπεδο του ελληνικού στελεχιακού δυναμικού και αναδεικνύει διεθνώς την Ελλάδα ως ελκυστική επιχειρηματική έδρα.

Όπως σχολίασε ο Αλέξανδρος Καμάρας, Πρόεδρος της Imperial Tobacco ΝΑ Ευρώπης «Οι διευρυμένες αυτές αρμοδιότητες επιβεβαιώνουν την μεγάλη εμπιστοσύνη του Διεθνούς Ομίλου της Imperial στις δυνατότητες των Ελλήνων εργαζομένων, στους οποίους έχει αναθέσει τα τελευταία 25 χρόνια τη διοίκηση της εταιρίας τόσο στην Ελλάδα όσο και, σταδιακά, στις γειτονικές χώρες.

Το να βλέπουμε τις θυγατρικές μεγάλων πολυεθνικών στην Ελλάδα να αποκτούν σημαντικές αρμοδιότητες για όλη τη ΝΑ Ευρώπη υπό την ηγεσία Ελλήνων μάνατζερ μας κάνει περήφανους, καθώς επιβραβεύει έμπρακτα την ικανότητα διαρκούς δημιουργίας των επιθυμητών αποτελεσμάτων και προβάλει στη διεθνή επιχειρηματική σκηνή ένα επιτυχημένο παράδειγμα περιφερειακής διοίκησης με έδρα την Ελλάδα».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By