Σάββατο, 8 Μαΐου, 2021

Νέες BMW M3 και M4 Heat Edition

Η BMW αποχαιρετά το 2017 δημιουργώντας μια νέα ειδική έκδοση για τις κορυφαίες M3 και M4, που θα προσφερθεί αποκλειστικά και μόνο στην αγορά της Ιαπωνίας και σε άκρως περιορισμένο αριθμό κομματιών.

Οι νέες BMW M3 και M4 Heat Edition είναι διαθέσιμες στους ενδιαφερόμενους στην αγορά της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου και τα 30 αυτοκίνητα που θα κατασκευαστούν (15 Μ3 και 15 M4) θα παραδοθούν στους νέους τους ιδιοκτήτες τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Το πρώτο στοιχείο που ξεχωρίζει τη νέα έκδοση είναι η ύπαρξη του πακέτου Competition, που αυξάνει την ισχύ του κινητήρα στους 450 ίππους και παράλληλα, προσφέρει μια πιο σπορ ρύθμιση στην ανάρτηση και την εμπλοκή του ESP. Επίσης, και τα 30 αυτοκίνητα είναι βαμμένα στο χρώμα Tanzanite Blue από τη σειρά BMW Individual, το οποίο συνδυάζεται με σφυρήλατες μαύρες ζάντες 666 M.

M3 M4 Heat 640 (4)

Στο αμάξωμα ξεχωρίζει επίσης η προσθήκη ενός νέου εμπρόσθιου σπόιλερ, πίσω διαχύτη και καπάκια καθρεπτών σε μαύρο carbon, τα οποία προέρχονται από τη BMW M Performance και χαρίζουν ένα ακόμη πιο σπορ look.

M3 M4 Heat 640 (2)

Περνώντας στο εσωτερικό, εκεί διακρίνουμε το νέο σπορ τιμόνι με επένδυση από αλκαντάρα, η μεταλλική πεταλιέρα, αλλά και οι carbon επενδύσεις στο ταμπλό και το εσωτερικό των θυρών. Φυσικά, η BMW προσφέρει στο εσωτερικό κάθε μιας από τις M3 και M4 Heat και ένα ειδικό λογότυπο, που ξεχωρίζει την νέα έκδοση από τις υπόλοιπες.

M3 M4 Heat 640 (3)

(Visited 1 times, 1 visits today)
By