Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Νέες καταγγελίες για τον ψευτογιατρό – Σοκαριστικές μαρτυρίες για τα θύματα του

Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να δοθούν επίσημα στη δημοσιότητα τα στοιχεία του. Ο 47χρονος είχε απλώσει τα πλοκάμια του παντού και εμφανιζόταν με πολλά πρόσωπα στα υποψήφια θύματα του.

Καταγγελίες για τον ψευτογιατρό φτάνουν συνεχώς στην Ασφάλεια Αττικής, που χειρίζεται την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ερχόμενη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020, θα δοθούν επίσημα στη δημοσιότητα η φωτογραφία και τα στοιχεία του 47χρονου “ψευτογιατρού” και αναμένεται να υπάρξει νέα “βροχή” καταγγελιών.

Το σχέδιο το οποίο είχε στήσει και εφάρμοζε μπαίνοντας στο πετσί του ρόλου του γιατρού, ο άνθρωπος με το ψευδώνυμο «Νίκος Κόντος» ήταν σατανικό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνθρωπος που αλώνιζε τα μοναστήρια και εμφανιζόταν ως θεοσεβούμενος πατούσε στο θρησκευτικό συναίσθημα των ανθρώπων αυτών και με τα ματζούνια που τους έδινε τους οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια στον θάνατο.

Είχε φτάσει να εξαπατήσει και χειρουργό στον οποίο μάλιστα όπως θα διαβάσετε στο ρεπορτάζ του newsit.gr του είχε χορηγήσει στον ίδιο κάποια από τα ματζούνια του για να τον θεραπεύσει από δερματική πάθηση!

Ο 47χρονος είχε απλώσει τα πλοκάμια του παντού και εμφανιζόταν με πολλά πρόσωπα στα υποψήφια θύματα του. Δεν έπαιζε μόνο έναν ρόλο, αυτόν του γιατρού. Ήταν επίσης πιλότος της πολεμικής αεροπορίας, και μεσίτης με άκρες στην Σαουδική Αραβία. Συστηνόταν ως γόνος εύπορων οικογενειών, ως ανιψιός πασίγνωστου εφοπλιστή. Το ίδιο και η σύζυγος του η οποία εμφανιζόταν είτε ως ανιψιά, είτε ως κόρη γνωστού εφοπλιστή.

Έλεγε ότι είχε άκρες στην Αστυνομία, στο δικαστικό σώμα, μέλος του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού – μάλιστα τους έδειχνε και την κάρτα μέλους του, στέλεχος σε αμερικανική επενδυτική εταιρεία, ενώ έλεγε ακόμα ότι είχε σχέσεις με τις Μονές Εσφιγμένου και Βατοπεδίου αλλά και με το Βατικανό.

Έταζε μεταθέσεις, και είχε μέχρι και εταιρεία με έδρα στην Σαουδική Αραβία, ενώ έλεγε ότι είχε σχέσεις με τον ίδιο τον Βασιλιά.

Βάζοντας μπροστά την Ελβετία τα θύματα τα οποία προσέγγιζε ήταν συνήθως άνθρωποι οι οποίοι έπασχαν από ανίατες ασθένειες, σοβαρά προβλήματα υγείας ή και χρόνια νοσήματα και κυρίως γονείς με ανήλικα παιδιά.

Τους έδινε ουσίες είτε σε υγρή μορφή, είτε σε σκόνη με οδηγίες χρήσης και συγκεκριμένη δοσολογία – κάποιες από αυτές περιείχαν κάνναβη. Ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί από που προμηθευόταν την συγκεκριμένη ουσία. Ωστόσο, τους έδινε και βότανα τα οποία αγόραζε από κατάστημα στο Πήλιο.

Μπαινόβγαινε ανενόχλητος σε κλινικές, ιατρεία και διαγνωστικά κέντρα
Ο 47χρονος ζητούσε από τα θύματά του να κάνουν εξετάσεις σε συγκεκριμένα διαγνωστικά κέντρα και τους συναντούσε είτε εκεί, είτε σε ιδιωτικές κλινικές της Αττικής, είτε σε ιδιωτικά ιατρεία, είτε σε καφετέριες και σε ξενοδοχεία.

Ο ψευτογιατρός «Νίκος Κοντός» είχε καταφέρει να εξαπατήσει εκτός από τα θύματα του και γιατρούς, υγειονομικό προσωπικό, ενώ είχε προσεγγίσει μέχρι και πρόεδρο Εφετών!

Ζητούσε να του στέλνουν τις εξετάσεις από τα Διαγνωστικά και μάλιστα εμφανιζόταν ως ο μοναδικός γιατρός στην Ελλάδα που αξιολογούσε τέτοιου είδους εξετάσεις.

Απαξίωνε όλους τους άλλους γιατρούς και δεν επιβεβαίωνε τις γνωματεύσεις από τις εξετάσεις.

Για να πείσει τα θύματα του, τους έδινε τις θεραπείες οι οποίες ισχυριζόταν ότι έρχονται από την Ελβετία σε ενέσιμη μορφή και μετά από δική του μεσολάβηση.

Δυο παιδιά, ένα κοριτσάκι 14 και ένα αγοράκι 16 ετών αλλά και ένας 76χρονος «έφυγαν» από την ζωή εξαιτίας του. Συνολικά 45 είναι μέχρι στιγμής τα θύματα του ενώ εκτιμάται ότι όταν θα δημοσιοποιηθούν οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του τα θύματα μπορεί να είναι ακόμα περισσότερα.

Μέχρι και τον Μάιο του 2020 ο ψευτογιατρός συντόνιζε χειρουργικές επεμβάσεις χωρίς να συμμετέχει ο ίδιος και έκανε «διαγνώσεις»

(Visited 1 times, 1 visits today)
By