Σάββατο, 21 Μαΐου, 2022

Νέες καταγγελίες Καμμένου κατά Κοτζιά

Νέες «βολές» εναντίον του Νίκου Κοτζιά εξαπέλυσε ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ισχυριζόμενος πως ο πρώην υπουργός Εξωτερικών διέπραξε «απάτη χωρίς προηγούμενο σε βάρος του Δημοσίου».

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε πως ο συνεργάτης του Νίκου Κοτζιά, Μιχάλης Κόκκινος, επικοινώνησε με επικηρυγμένο πρόσωπο που βρίσκεται στην Κοπεγχάγη και εναντίον του οποίου εκκρεμεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, σε μια προσπάθεια να βρει πληροφορίες σε βάρος του.

Ωστόσο, ο Πάνος Καμμένος δεν παρουσίασε αποδείξεις για τους ισχυρισμούς του. Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών έχει καταθέσει μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και πρώην υπουργού Άμυνας, κάνοντας λόγο για συκοφαντίες και εξύβριση.

Στο «στόχαστρο» του Πάνου Καμμένου βρέθηκε για ακόμη μια φορά η σύμβαση για χορήγηση θεωρήσεων. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ υποστήριξε στον ΣΚΑΪ πως οι βίζες αποφέρουν 250 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος, όμως ο πρώην ΥΠΕΞ παραχώρησε το έργο έναντι 15 εκατ. ευρώ.
Ισχυρίστηκε δε, πως οι ανάδοχες εταιρείες είχαν αρχικό κεφάλαιο της τάξης των λίγων δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By