Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020

Νεκτάριος Κυρκόπουλος: «Το μοντέλο από την Ελλάδα με τη λαμπερή καριέρα στην Κίνα»

Ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος κάνει διεθνή καριέρα αποτελώντας ένα περιζήτητο μοντέλο στην Κίνα, όπου εργάζεται τα τελευταία οκτώ χρόνια

nek2

Ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος μπορεί να μην δραστηριοποιείται τόσο στην Ελλάδα, γι” αυτό και ίσως οι περισσότεροι να μην τον γνωρίζουν, ωστόσο στο εξωτερικό όπου κάνει δουλειές τα τελευταία 8 χρόνια, διαγράφει μία λαμπρή πορεία στο χώρο του μόντελινγκ.

«Ήμουν διορατικός και έφυγα πριν την κρίση, Η κρίση με βρήκε έξω και ήδη δούλευα 4 χρόνια, είχα κάνει κάποια πράγματα, είχα σταθεροποιηθεί. Το να δουλεύω στην Ελλάδα έχει πρακτικά προβλήματα. Πρόσφατα μου ακυρώθηκε μια δουλειά ενώ ήμουν στο ταξί και πήγαινα προς το στούντιο. Δεν έχω μάθει να δουλεύω κάτω από τέτοιες συνθήκες» εκμυστηρεύθηκε το μοντέλο σε συνέντευξή του, προσθέτοντας ότι «στην Ελλάδα δεν είμαστε τόσο επαγγελματίες, το αφήνουμε στο «έλα μωρέ, για τα χρήματα, θα τα βρούμε».

nek2b

Μιλώντας για τους ανθρώπους με τους οποίους έχει συνεργαστεί, ο ίδιος αναφέρει: «Στην Ινδία συνεργάστηκα με την Γκάουρι Χαν, τη μεγαλύτερη παραγωγό του Bollywood. Η περιουσία της είναι 5 φορές μεγαλύτερη από αυτή του Tom Cruise, που είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος. Επίσης συνεργάστηκα με την Maria Grazia Cucinotta, παραγωγός – ηθοποιός, κορίτσι του James Bond και Miss Ιταλία. Έχω κάνει δοκιμαστικό για δουλειά που πήρε ο George Clooney».

nek2c

Δείτε απόσπασμα της συνέντευξης του Νεκτάριου Κυρκόπουλου στο Etv στο παρακάτω βίντεο:

Μερικές φωτογραφίες από διαφημιστικά του διάσημου μοντέλου στην Κίνα:

nek3

nek4

(Visited 1 times, 1 visits today)
By