Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

Νέο έντονο επεισόδιο μεταξύ βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ και αγροτών

Οργισμένοι αγρότες έχουν συγκεντρωθεί έξω από το κτήριο της περιφερειακής ενότητας Κοζάνης, όπου βρίσκονται οι βουλευτές

agrotes2

Εκρηκτικό είναι το κλίμα που επικρατεί σε συνέντευξη τύπου που παραχωρούν τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην περιφερειακή ενότητα Κοζάνης.

Οργισμένοι οι αγρότες της περιοχής έχουν συγκεντρωθεί έξω από το κτήριο με εκπροσώπους τους να ζητούν να συναντηθούν με τους βουλευτές.

Καταγγέλλουν, δε, ότι αρχικά υπήρξε μια ομάδα 10-15 ανθρώπων με πολιτικά που τους απαγόρευσαν να μπουν στο προαύλιο της περιφέρειας για να διαδηλώσουν.

Οι συγκεντρωμένοι φωνάζουν συνθήματα όπως «αγρότη πολέμα σου πίνουνε το αίμα» προκειμένου να τους ακούσουν οι τέσσερις βουλευτές του κυβερνώνοντος κόμματος στην περιοχή, ο Δημήτρης Δημητριάδης, ο Θέμης Μουμουλίδης, ο Ιωάννης Θεοφύλακτος και ο Γιώργος Ντζιμάνης.

Μόλις χθες, Σάββατο, αγρότες από την Αλεξανδρούπολη αποδοκίμασαν άγρια τους δύο τοπικούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προειδοποιώντας τους οτι την επόμενη φορά δεν θα τους αφήσουν να προσγειωθούν στην πόλη απειλώντας ότι θα παρατάξουν τα αγροτικά τους μηχανήματα στον διάδρομο προσγείωσης του αεροδρομίου.

By