Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Νέο Ηράκλειο: 16χρονος δέχθηκε επίθεση από ανηλίκους

Ένα ακόμη συμβάν με δράστες και θύματα ανηλίκους, άγριο ξυλοδαρμό και ληστεία σημειώθηκε αυτη τη φορά στον σταθμό του ΗΣΑΠ Ηρακλείου. Το απίστευτο είναι οτι σύμφωνα με τις μαρτυρίες των θυμάτων, ο ένας απο τους έξι λιλιπούτειους κακοποιούς, ήταν ηλικίας μολις 10 με 12 ετών!

Το σκηνικό του τρόμου ξεδιπλώθηκε λίγο πριν τις 9 το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Οι δεικτες του ρολογιού έδειχναν 20:50 οταν δυο μαθητές ηλικίας 16 ετών κάθονταν στην αποβάθρα του σταθμού ΗΣΑΠ Ηρακλειου.

Ο ένας είχε κρεμασμένο ενα τσαντάκι τύπου μπανάνα στον ώμο του όταν ξαφνικά τους πλησιάζει μια ομάδα ανηλίκων, ανάμεσα τους σύμφωνα με τις μαρτυρίες των δυο μαθητών και ενα παιδί ηλικίας 10-12 ετών, ορμάνε στον έναν και αρχίζουν να τον ξυλοκοπουν με μπουνιές και κλωτσιές στο προσωπο και το σώμα για να του αρπάξουν το τσαντάκι.

Ο 16χρονος βάζει τις φωνες και αντιστέκεται ενω διερχόμενοι πολιτες σπεύδουν να βοηθήσουν με αποτέλεσμα οι δράστες να το βάλουν στα πόδια. Οι αστυνομικοί, με οδηγό τις μαρτυρίες των θυμάτων και τις κάμερες, προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τους ανήλικους δράστες, ενω εξετάζεται αν έχουν πραγματοποιήσει και άλλες ληστρικές επιδρομές στην περιοχή.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By