Κυριακή, 1 Νοεμβρίου, 2020

Νέο κατάστημα στην Πάτρα από την Κωτσόβολος

Στη λειτουργία ενός ακόμη καταστήματος στην πόλη της Πάτρας προχώρησε η αλυσίδα Κωτσόβολος. Πρόκειται για το δεύτερο σημείο της εταιρίας στην Πάτρα και το τρίτο στον νομό Αχαΐας.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται στην οδό Αγίου Ανδρέα 53, στην καρδιά της πόλης, και σύμφωνα με την εταιρία φιλοδοξεί να αλλάξει τα δεδομένα στον κλάδο των ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών, προσφέροντας στο κοινό 3 ορόφους με τα πιο προηγμένα προϊόντα της αγοράς που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών καταναλωτών.

Τα προϊόντα στο νέο κατάστημα Κωτσόβολος εκτίθενται σε προθήκες-τραπέζια, ώστε ο καταναλωτής να μπορεί να τα δοκιμάσει και να διαλέξει αυτό που του ταιριάζει. Το νέο κατάστημα έχει ενσωματώσει τη φιλοσοφία του Ομίλου Dixons Carphone σε επίπεδο σχεδιασμού, γεγονός που επιτρέπει στους καταναλωτές να πλοηγηθούν με ευκολία στους χώρους του και να πραγματοποιήσουν άνετα τις αγορές τους.

Η σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρίας αποτυπώνεται και με τη διαμόρφωση θεματικών ενοτήτων μέσα στο κατάστημα, όπως η γωνιά με το concept «Ελάτε Σπίτι Μας», που αναδεικνύει έξυπνα και αποτελεσματικά την κατηγορία των μικροσυσκευών, αλλά και το σημείο εξυπηρέτησης «Support 360», που παρέχει υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης, συντήρησης και επισκευής των συσκευών.

Στόχος, σύμφωνα με την εταιρία, παραμένει φυσικά η άριστη εξυπηρέτηση του καταναλωτή, μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, προσφορών και άριστης εξυπηρέτησης τόσο πριν, όσο και μετά τις αγορές του.

Το νέο κατάστημα στην καρδιά της Πάτρας έχει ξεκινήσει ήδη τη λειτουργία του, ενώ από τις 14 έως και τις 18 Νοεμβρίου πολλές εκπλήξεις και ανεπανάληπτες προσφορές περιμένουν τους επισκέπτες του.

(Visited 1 times, 1 visits today)