Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022

Νέo smartphone αφιερωμένο στους gamers «δια χειρός» Asus

Ένα νέο smartphone ιδανικό για gaming παρουσίασε με εξεζητημένα χαρακτηριστικά και εξοπλισμό σε άλλο επίπεδο παρουσίασε η Asus εντυπωσιάζοντας του πιστούς των υπολογιστών του.

Το Asus ROG Smartphone (με το ROG-Republic of Gamers να υποδηλώνει τον τομέα των παιχνιδιών της εταιρείας) σίγουρα έχει ξεχωριστές επιδόσεις αλλά και χαρακτηριστικά.

Είναι εξοπλισμένο με τον τελευταίο επεξεργαστή της Qualcomm, Snapdragon 845, χρονισμένο όμως στα 2,96GHz κι όχι στα 2.8GHz όπως στα λοιπά smartphones.

Η RAM του είναι 8GB για γρήγορες επιδόσεις που απαιτεί ένα game ενώ η FHD οθόνη του φτάνει τις  6 ίντσες με refresh rate στα 90 καρέ το δευτερόλεπτο έναντι 60 καρέ των συμβατών smartphone.

Επιπλέον, το Asus ROG smartphone διαθέτει 512GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, διπλή οπίσθια κάμερα 12MP και εμπρόσθια στα 8ΜΡ.

Μάλιστα για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στην συνεχή χρήση από τους gamers το κινητό διαθέτει και προηγμένο σύστημα ψύξης εντός της συσκευής ώστε να μην υπερθερμαίνεται αλλά και μια ειδική θήκη με αποσπώμενο ανεμιστηράκι για έξτρα δροσιά όσο ανεβαίνουν οι πίστες.

Εκτός από τα χαρακτηριστικά βέβαια η εταιρεία στην προσπάθειά της να δημιουργήσει ένα smartphone αφιερωμένο στους gamers προσάρμοσε μέχρι και το software. Όταν λοιπόν ενεργοποιείται το X mode απενεργοποιούνται οι εφαρμογές που τρέχουν στο background καθώς και οι ειδοποιήσεις για να μπορούν οι χρήστες να παίζουν ανεπηρέαστοι.

Η διάθεσή του νέου κινητού της Asus αναμένεται στο 3ο τρίμηνο ωστόσο η τιμή του παραμένει άγνωστη.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By