Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Νέο θρίλερ στην Αγία Παρασκευή: Εξαφανίστηκαν ξανά τα τέσσερα ανήλικα κορίτσια

Ένα νέο θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αγία Παρασκευή καθώς οι ανήλικες που είχαν εξαφανιστεί και είχαν βρεθεί πριν από 48 ώρες εξαφανίστηκαν και πάλι από τη δομή όπου φιλοξενούνταν, σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού.

Πρόκειται για τέσσερα νεαρά κορίτσια τα ίχνη των οποίων αγνοούνται για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ώρες.
Συγκεκριμένα αναζητείται Πελαγία (ον.) Κ.(επ.), 15 ετών, η Αμάντα (ον.) Σ.(επ.), 16 ετών, η Ιωάννα – Μαρία (ον.) Μ.(επ.), 15 ετών και η Σάλη (ον.) Σ.(επ.), 13 ετών για τις οποίες εκδόθηκε Missing Alert.

Όπως ενημερώνει το Χαμόγελο του Παιδιού, την Πέμπτη (05.11.2020) στις 11:30 το πρωί, εξαφανίστηκαν από την περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

“Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, Παρασκευή (06.11.2020) για την εξαφάνιση των ανηλίκων και άμεσα προέβη, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της Πελαγίας (ον.) Κ. (επ.), 15 ετών, της Αμάντα (ον.) Σ. (επ.), 16 ετών, της Ιωάννα – Μαρίας (ον.) Μ.(επ.), 15 ετών και της Σάλη (ον.) Σ.(επ.), 13 ετών, κατόπιν αιτήματος της Εισαγγελίας, καθώς έφυγαν από Δομή Φιλοξενίας.

Οι ανήλικες βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο εξαιτίας των τρεχουσών συνθηκών με την πανδημία COVID-19.

Η Πελαγία Κ. έχει ύψος 1.58 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε σκούρο φούτερ, μαύρη φόρμα και κρατούσε σακίδιο πλάτης.

Η Αμάντα Σ. έχει ύψος 1.62 μ., είναι αδύνατη, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο φούτερ, μαύρη φόρμα και κρατούσε σακίδιο πλάτης.

Η Ιωάννα – Μαρία Μ. έχει ύψος 1.58 μ., είναι κανονική, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε σκούρο φούτερ, μαύρη φόρμα και κρατούσε σακίδιο πλάτης.

Η Σάλη Σ., έχει ύψος 1.50 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο φούτερ, μαύρη φόρμα και κρατούσε σακίδιο πλάτης.

Να σημειωθεί ότι για τις ανήλικες Πελαγία Κ., Αμάντα Σ. και Ιωάννα – Μαρία Μ. το Χαμόγελο του Παιδιού είχε προβεί και στις 4 Νοεμβρίου 2020 σε διαδικασίες δημοσιοποίησης της εξαφάνισης τους και είχαν βρεθεί την ίδια μέρα. Ωστόσο σήμερα πραγματοποίησαν και νέα φυγή.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με Το Χαμόγελο του Παιδιού, όλο το 24ωρο, στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000, καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By