Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου, 2022

Νέος γραμματέας για το ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά ο Τάσος Καλαφάτης

Νέος γραμματέας για την Ά εκλογική περιφέρεια του Πειραιά είναι πλέον ο Τάσος Καλαφάτης

kalafatis_tasos

Ο 30χρονος Τάσος Καλαφάτης εκλέχτηκε ομόφωνα, ως ο νέος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά και θα μπορούσαμε να πούμε πως αποτελεί, ακόμα μία νεανική επιλογή, με αξία για το ΠΑΣΟΚ, ένα κόμμα που δείχνει να αναγεννάτε σιγά- σιγά μέσα από τις στάχτες του και να βρίσκει ξανά τον βηματισμό του, έχοντας αυτή τη φορά δίπλα του ανθρώπους που το υπηρέτησαν και στο 45%, αλλά και που έμειναν μαζί του στα δύσκολα πέτρινα χρόνια της δημοσκοπικής και εκλογικής κατάρρευσης.

Ο κ. Καλαφάτης είναι πτυχιούχος Οικονομολόγος, Απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών του ίδιου Τμήματος στο αντικείμενο της Αστικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης, ενώ παράλληλα έχει και συνδικαλιστική δράση, καθώς είναι αντιπρόεδρος της ΠΑΣΚΟ στο Οικονομικό Επιμελητήριο.

Ως νέος γραμματέας στον Πειραιά προέβη μάλιστα και στην ακόλουθη δήλωση

«Ήρθε η ώρα της γενιάς που δεν έφυγε στα δύσκολα, που λοιδορήθηκε και έδωσε μάχες μέσα σε πανεπιστήμια, επιμελητήρια, σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.

Η γενιά που έμαθε στα δύσκολα και δεν βολεύτηκε ποτέ ούτε και το ζήτησε.

Από τη θέση του γραμματέα της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ στην Α΄ Πειραιά, θα δώσω τη μάχη για να ανανεωθεί επιτέλους ο μοναδικός πολιτικός χώρος που διαχρονικά έδινε τη λύση σε δύσκολες για τη χώρα στιγμές».

(Visited 1 times, 1 visits today)