Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023

Netflix: Μετά το Squid Game νέα επιτυχία με άρωμα Κορέας – Ράλι 82% για τη μετοχή της εταιρείας παραγωγής

Ποια είναι η νέα σειρά του Netflix από την Κορέα που προκαλεί φρενίτιδα – Αυτή τη στιγμή, είναι η πιο δημοφιλής μη αγγλική σειρά στη διάσημη πλατφόρμα

Μια νέα σειρά που προβάλλεται στο Netflix, βγάζει κερδισμένο έναν από τους δημοφιλέστερους παραγωγούς τηλεοπτικών σειρών από την Ν. Κορέα.

Πιο αναλυτικά, η τιμή της μετοχή της Astory Co. κατέγραψε ράλι 82% τον Ιούλιο, αισθητά ενισχυμένη από την επιτυχία της σειράς «Extraordinary Attorney Woo» που κυκλοφόρησε στα τέλη Ιουνίου.

Το δικαστικό δράμα κατάφερε να γίνει η πιο δημοφιλής μη αγγλική σειρά στο Netflix.

Τα απότομα κέρδη για την Astory, έναν από τους κορυφαίους παραγωγούς τηλεοπτικών σειρών της Κορέας, ακολουθούν μια πολύμηνη πτώση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Bloomberg, η μετοχή της συγκεκριμένης εταιρείας έχει υποχωρήσει σχεδόν 70% μέχρι σήμερα, έπειτα από το υψηλό του Οκτωβρίου.

«Μπορούμε να περιμένουμε περισσότερα κέρδη στο μέλλον, καθώς ήδη, υπάρχουν συζητήσεις για τη δημιουργία της δεύτερης σεζόν της σειράς», δήλωσε ανέφερε ο Ji InHae, αναλυτής της Shinhan Investment Corp.

Σε γενικές γραμμές, η τεράστια επιτυχία που καταγράφει τις τελευταίες μέρες η νέα δημοφιλής σειρά του Netflix μοιάζει αρκετά με τη φρενίτιδα που είχε προκαλέσει το «Squid Game».

By