Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

ΓΓΔΕ: Στις 31 Δεκεμβρίου λήγει η προθεσμία για τα τέλη κυκλοφορίας

Για να είναι εμπρόθεσμη

ixtelh-774x320

Έως και την Τετάρτη 31.12.2014 θα πρέπει να πραγματοποιηθεί η καταβολή των τελών κυκλοφορίας του 2015 για να είναι εμπρόθεσμη, όπως υπενθυμίζει στους κατόχους οχημάτων η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων με σχετική ανακοίνωσή της.

Όπως υπογραμμίζεται για την εξυπηρέτηση και την αποφυγή ταλαιπωρίας, θα πρέπει οι φορολογούμενοι, πέραν του καθιερωμένου τρόπου καταβολής των τελών κυκλοφορίας, να χρησιμοποιήσουν άλλους διαθέσιμους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής, όπως τηλεφωνική και ηλεκτρονική τραπεζική, εφαρμογές κινητών, πιστωτικές κάρτες κλπ.

Η ΓΓΔΕ εξηγεί επίσης ότι:

Για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας οι κάτοχοι μπορούν να εκτυπώνουν το ειδοποιητήριο πληρωμής και ακολούθως να εξοφλούν τα τέλη σε τράπεζες, ταχυδρομεία ή μέσω άλλων διαθέσιμων εναλλακτικών τρόπων. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα να πληρώσουν τα τέλη χωρίς το σχετικό ειδοποιητήριο στις τράπεζες, δίνοντας μόνο τον Α.Φ.Μ. τους και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός τους.

Τέλος τονίζεται ότι ορισμένες τράπεζες παρέχουν τη δυνατότητα μέσω web- banking της εύρεσης του κωδικού πληρωμής, που συμπληρώνεται αυτόματα στα ανάλογα πεδία κατά την πληρωμή. Ο κάτοχος του λογαριασμού πρέπει να γνωρίζει μόνο τον ΑΦΜ και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By