Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Νίκος Αναστασιάδης: «Ηθικόν ακμαιότατο»

Μήνυμα του πρόεδρου της Κύπρου αναφορικά με την επέμβαση του στη Νέα Υόρκη

fosphotos.com | Panayiotis Tzamaros
fosphotos.com | Panayiotis Tzamaros

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης μετέβη σήμερα στις ΗΠΑ προκειμένου να επιβληθεί σε επέμβαση και θέλησε μέσω twitter να ευχαριστήσει τους πάντες για τις ευχές τους.

«Ηθικόν ακμαιότατο! Θέλω να εκφράσω τις θερμότατες ευχαριστίες σε όλους που με πολλούς τρόπους έχουν εκφράσει ευχές για σύντομη ανάρρωση», έγραψε ο Πρόεδρος της Κύπρου.

Σύμφωνα με το SigmaLive, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο αεροδρόμιο Λάρνακας, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας ανέφερε: «Τη Δευτέρα εισάγομαι στη συγκεκριμένη κλινική και ευελπιστώ την Τρίτη να περάσω από μια διορθωτική επέμβαση, έτσι ώστε το συντομότερο να βρίσκομαι πίσω στην Κύπρο μας. Η σκέψη μου θα είναι σε όλο το λαό, στα προβλήματα που αντιμετωπίζει, στην πατρίδα μας που έχει ανάγκη από μια νέα αρχή. Θέλω να πιστεύω ότι τις μέρες της ανάρρωσης θα μου δοθεί η ευκαιρία να αναθεωρήσω πολλά από τα μέχρι σήμερα, έτσι ώστε με μια δυνατή καρδιά και με ανάλογα δυνατή και συγκροτημένη τη σκέψη μου, να μπούμε σε μια νέα δυναμική πορεία προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που ο λαός μας αντιμετωπίζει». 

By