Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2022

Νίκος Παππάς: Καλοδεχούμενη η πρωτοβουλία της ΝΔ για την ΕΡΤ

«Καλοδεχούμενη» χαρακτηρίζει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς την πρωτοβουλία βουλευτών της ΝΔ να φέρουν το θέμα της λειτουργίας της ΕΡΤ στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter ο κ. Παππάς καλωσορίζει την κίνηση της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας πως «θα τα πούμε όλα, και για το παρελθόν και για το παρόν και για το μέλλον του οργανισμού».

Νωρίτερα οι βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης – μέλη της επιτροπής, κατέθεσαν αίτημα να κληθούν άμεσα ενώπιόν της επιτροπής, ο αρμόδιος υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς και ο υφυπουργός Λευτέρης Κρέτσος, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Βασίλης Κωστόπουλος, καθώς και ο πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, Αθανάσιος Κουτρουμάνος, προκειμένου «να παράσχουν εξηγήσεις, να εκφράσουν τις απόψεις τους, αλλά και να ενημερώσουν την επιτροπή για τις ενέργειες, στις οποίες σκοπεύουν να προβούν προς την κατεύθυνση της αποκατάστασης του κύρους της δημόσιας τηλεόρασης».

Η αξιωματική αντιπολίτευση επισημαίνει ότι λαμβάνει την πρωτοβουλία αυτή «με αφορμή σειρά πρόσφατων γεγονότων αλλά και επώνυμων καταγγελιών που αποδεικνύουν τη χρησιμοποίηση της ΕΡΤ ως μηχανισμού κυβερνητικής προπαγάνδας αλλά αναδεικνύουν και πολύ σοβαρά ζητήματα κακής διοίκησης και διαχείρισης της ΕΡΤ».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By