Τετάρτη, 31 Μαΐου, 2023

Ντινόπουλος για το «Πληρώθηκε καλά ο Κουβέλης»: Με συκοφαντούν

«Αντιλαμβάνομαι την αγωνιώδη προσπάθεια της ΔΗΜΑΡ να βγει από την αφάνεια. Επιστράτευσαν ακόμη και βίντεο από κάμερα-ρουφιάνα»

ntinopoulos

Την δική του απάντηση για τον σάλο που έχει ξεσπάσει με την δήλωση του περί πληρωμής του Φώτη Κουβέλη για να συστρατευθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ στην καταψήφιση Προέδρου της Δημοκρατίας δίνει ο υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος.

Ο κ. Ντινόπουλος κάνει λόγο για προϊόν υποκλοπής και κάμερα-ρουφιάνα, ενώ, έδωσε και διευκρινίσεις για τις δηλώσεις του.

«Αντιλαμβάνομαι την αγωνιώδη προσπάθεια της ΔΗΜΑΡ να βγει από την αφάνεια. Επιστράτευσαν ακόμη και βίντεο από κάμερα-ρουφιάνα ! Σε σπίτι φίλων και ψηφοφόρων μου όπου βρέθηκα το Σάββατο βράδυ στο Καματερό κάποιος αναφέρθηκε στοάδειασμα του Φώτη Κουβέλη από τον Αλέξη Τσίπρα. Και απάντησα ότι ο Φώτης Κουβέλης πήρε την πληρωμή του ( « Πληρώθηκε καλά !» ) από τον ΣΥΡΙΖΑ που , αφού τον έβαλαν ( μαζί με τον Καμένο) να σύρει την χώρα σε πρόωρες εκλογές , μετά τον πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων. Δείγμα της αχαριστίας και του τυχοδιωκτισμού της Αριστεράς που – στην συγκεκριμένη περίπτωση- συνδυάστηκε και με την ρουφιανιά!»

(Visited 1 times, 1 visits today)
By