Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, 2022

Ντις (Volkswagen): Δεν υπάρχει καμία συμφωνία με την Tesla

Καμία συμφωνία μεταξύ της Volkswagen και της Tesla δεν βρίσκεται στα σκαριά, όπως διευκρίνησε με ανάρτησή του στο LinkedIn ο διευθύνων σύμβουλος της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Χέρμπερτ Ντις, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να βάλει τέλος στα σενάρια που ξεπήδησαν μετά τη συνάντηση που είχε με τον CEO της αμερικανικής αμιγώς ηλεκτροκίνητης κατασκευάστριας αυτοκινήτων Έλον Μασκ, την περασμένη εβδομάδα στη Γερμανία.

«Απλά οδηγήσαμε το ID.3 και είχαμε μια συνομιλία -δεν υπάρχει καμία συμφωνία/συνεργασία», έγραψε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιεύοντας μια selfie με τον Μασκ να χαμογελάει δίπλα του.

Τα δύο ανώτατα στελέχη των 2 ηγέτιδων αυτοκινητοβιομηχανιών (η VW στα συμβατικά οχήματα με μηχανές εσωτερικής καύσης και η Tesla στα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα) συναντήθηκαν για περίπου δύο ώρες την περασμένη Πέμπτη το απόγευμα σε ένα μικρό αεροδρόμιο στο Μπράουσβάιγκ στην Γερμανία. Στη συνάντηση αυτή ο Μασκ δοκίμασε το ηλεκτρικό αυτοκίνητο ID.3 της VW.

«Ευχαριστώ για την επίσκεψη, Έλον!» έγραψε σε ξεχωριστό σχόλιο στο LinkedIn ο Ντις με μια φωτογραφία του Μασκ να προπαθεί να οδηγήσει το ID.3 σαν ένα σπορ αυτοκίνητο στο αεροδιάδρομο. «Για κάτι τέτοιο πρέπει να δοκιμάσεις το μοντέλο μας Porsche Taycan. Ανυπομονώ για την επόμενη συνάντησή μας!», συμπλήρωσε.

Ο Ντις έχει επαινέσει τα επιτεύγματα του Μασκ αρκετές φορές κατά το παρελθόν.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By