Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Ντουμπάι: Υπηρεσίες ταξί με Ferrari, Lamborghini και Rolls Royce

Στο πλαίσιο αυτοκινητιστικού φεστιβάλ

Πώς θα μπορούσαν να μετακινούνται οι πολυεκατομμυριούχοι στους δρόμους του Ντουμπάι αν όχι με πολυτελή αυτοκίνητα; Αυτό σκέφτηκαν οι επικεφαλής εταιρίας ταξί και αποφάσισαν να δώσουν τη δυνατότητα στους απαιτητικούς πελάτες τους, αλλά και σε απλούς τουρίστες να πηγαίνουν στον προορισμό τους όπως θα άρμοζε σε έναν εκατομμυριούχο.

Έτσι, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ αυτοκινήτου Dubai Motor Festival που θα διεξαχθεί από τις 19 Νοεμβρίου έως την 6η Δεκεμβρίου, οι επισκέπτες αλλά και οι πολίτες του Ντουμπάι θα απολαύσουν τη μοναδική εμπειρία μίας βόλτας σε  Ferrari, Lamborghini και Rolls Royce.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος emirates247.com, η καμπάνια θα δώσει τη δυνατότητα σε κάποιους τυχερούς να μετακινηθούν δωρεάν.

«Το Supercar Taxis θα προσφέρει σε τουρίστες και κατοίκους μία ονειρική εμπειρία που δε συγκρίνεται με καμία. Η ιδέα που κρύβεται πίσω από το εγχείρημα γεννιέται από το πάθος για τα αυτοκίνητα», ανέφερε ο διευθυντής του φεστιβάλ, ο οποίος διευκρίνισε πως οι υπηρεσίες θα παρέχονται στα εμπορικά κέντρα αλλά και σε τουριστικούς προορισμούς.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By