Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Νύχτα τρόμου για επιχειρηματία στον Γέρακα – Τον έδεσαν με καλώδιο

Στιγμές τρόμου έζησε ένας επιχειρηματίας στο Γέρακα της Αττικής, καθώς έπεσε θύμα δύο βίαιων ληστών οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι του κι αφού τον έδεσαν με ένα καλώδιο, άρπαξαν κοσμήματα και χρήματα και εξαφανίστηκαν.

Το πρωινό της 14ης Απριλίου θα μείνει για πάντα χαραγμένο στο μυαλό του 67χρονου επιχειρηματία. Όπως ο ίδιος ανέφερε στους αστυνομικούς οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 7:15 το πρωί, όταν δύο άγνωστοι άνδρες μπούκαραν στο σπίτι του στον Γέρακα, τη στιγμή που άνοιξε την πόρτα για να αναχωρήσει για το κατάστημα του.

Με την απειλή όπλου και με τη χρήση σωματικής βίας, του απέσπασαν το ποσό των 6.500 ευρώ που είχε πάνω του και στη συνέχεια άρχισαν να ψάχνουν τους χώρους του σπιτιού. Κατευθύνθηκαν προς την κρεβατοκάμαρα και πήραν τρία ρολόγια εκ των οποίων ένα χρυσό, μια χρυσή αλυσίδα κι ένα σταυρό.

Όπως κατήγγειλε ο επιχειρηματίας οι δράστες φορούσαν αθλητικά ρούχα και σκούφους, ενώ τα πρόσωπα ήταν καλυμμένα με μάσκες. Ο ένας εκ των δραστών μιλούσε ελληνικά, ενώ ήταν αδύνατοι και είχαν ύψος 1,80 και 1,85 μέτρα αντίστοιχα.

Πριν οι δράστες τραπούν σε φυγή έδεσαν τον επιχειρηματία με ένα καλώδιο, καθώς με την ενέργεια αυτή ήθελαν να τον κρατήσουν ακινητοποιημένο για αρκετή ώρα, έτσι ώστε να έχουν εξαφανιστεί πριν το θύμα ενημερώσει τις αστυνομικές αρχές.

«Δεν κατάλαβα τίποτα. Η κόρη ήρθε και μου είπε ότι κλέψανε τον κύριο που είναι από κάτω. Μου είπε να προσέχω και να μην ανοίγω σε κανένα» είπε στο newsit.gr, γειτόνισσα του επιχειρηματία.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By