Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η Κόχυλα μαθαίνει σε δημοσιογράφο των New York Times να φτιάχνει στραπατσάδα

H κάμερα των New York Τimes καταγράφουν πώς γίνεται μια χορτόπιτα και κυρίως πώς ανοίγει το περίφημο χειροποίητο ελληνικό «fyllo».

1Η εφημερίδα δημοσίευσε χθες εκτενές σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα της, συνθέτοντας ουσιαστικά έναν ύμνο στην ελληνική γαστρονομία, στην ελληνική κουλτούρα της δημιουργίας ενός πιάτου φαγητού και της μοιρασιάς του. Ο Μαρκ Μπίτμαν εξηγεί πως βρέθηκε στην κουζίνα της Κόχυλα, αρχικά για να μάθει να φτιάχνει στραπατσάδα, αλλά, τελικά, έφτασε στο υπέρτατο μυστικό του χειροποίητου φύλλου για μια ελληνικότατη χορτόπιτα.

1Η Νταϊάνα Κόχυλα του αποκάλυψε όλα τα μυστικά, με τον ίδιο να αναφωνεί «Βάζεις πολύ λάδι!». Και στο τέλος καταλήγουν πως ο ιδανικός τρόπος για να φας μια χορτόπιτα, είναι στο χέρι.

1

(Visited 1 times, 1 visits today)
By