Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου, 2020

Ο Άδωνις μηνύει τον Πολάκη

Το είπε και το έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης, καταθέτει μήνυση και ζητάει από τον Παύλο Πολάκη να μην κρυφτεί πίσω από την ασυλία του

Μετά τους πρόσφατους βαρύτατους χαρακτηρισμούς που αντάλλαξαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Παύλος Πολάκης, συνεχίζεται η μεταξύ τους κόντρα, καθώς ο κ. Γεωργιάδης πρόκειται να καταθέσει μήνυση κατά του Παύλου Πολάκη για όσα ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας την Παρασκευή στη βουλή.

“Εσένα σε βαστούν και στο ΚΕΕΛΠΝΟ, και τα ραβασάκια που έστελνες και εσύ και η γυναίκα σου για το ποιον να διορίσουν σε βαστούν” είχε πει χθες ο κ. Πολάκης, προκαλώντας την οργή του κ. Γεωργιάδη.

Σήμερα ο κ. Πολάκης επανήλθε, σημειώνοντας πως τα στοιχεία βρίσκονται ήδη στα χέρια του εισαγγελέα, γι’ αυτό δεν τα κατέθεσε στη βουλή.

 

“Κατατίθεται η μήνυση μας κατά του κ.Πολάκη, οπότε αρκεί να ζητήσει την άρση της ασυλίας του και να τα προσκομίσει” έγραψε στο Twitter ο κ. Γεωργιάδης.

Την μήνυση είχε προαναγγείλει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Αγορά” που κυκλοφορεί. “Πρέπει να σας πω ότι “ραβασάκια” δεν υπήρξαν ποτέ ούτε από εμένα ούτε από τους οικείους μου και για αυτό τη Δευτέρα θα καταθέσω μήνυση κατά του κ. Πολάκη. Μην περιμένετε όμως να εκδικαστεί. Είμαι βέβαιος ότι θα κλαίγεται πάλι για να μην αρθεί η ασυλία του, όπως κάνουν πάντα οι συκοφάντες” αναφέρει μεταξύ άλλων στην “Αγορά”.

(Visited 1 times, 1 visits today)