Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου, 2022

Ο Αμβρόσιος «ξαναχτυπά» για τους ομοφυλόφιλους: «Σόδομα και Γόμορρα»

Διαβάστε τι έγραψε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας στο blog του

amvrosios

Επανατοποθετείται για το σύμφωνο συμβίωσης ανάμεσα στα ομόφυλα ζευγάρια ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος, κάνοντας λόγο για «Σόδομα και Γόμορρα».

Μετά την σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του συντρόφου του Μηνά Χατζησάββα, Κώστα Φαλελάκη, αλλά και της ηθοποιού Άννα Βαγενά, οι οποίοι έπειτα από τον θάνατο του γνωστού ηθοποιού, μίλησαν για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, ο Μητροπολίτης ανήρτησε νέο μήνυμα στο προσωπικό ιστολόγιο, για να απαντήσει στους «μοντέρνους» που αντέδρασαν στις δηλώσεις του.

Ο κ. Αμβρόσιος μιλούσε για «ξεφτυλισμένους», «εκτρώματα της φύσεως», «αποβράσματα της Κοινωνίας», «περιθωριακούς ανθρώπους» και «ελαττωματίες» αναφερόμενος στους ομοφυλόφιλους και τώρα «ξαναχτυπά».

Κάνει λόγο για παραποίηση και διαστρέβλωση των θέσεών του από τα ΜΜΕ και παραθέτει κείμενα από την Αγία Γραφή.

Συγκεκριμένα ο μητροπολίτης Καλαβρύτων γράφει μεταξύ άλλων στο blog του: «Τολμήσαμε να αντιταχθούμε στο αισχρό νομοσχέδιο για την νομιμοποίηση της ανωμάλου συζυγικής σχέσεως! Καί χάλασε ο κόσμος! Τα ΜΜΕ ασχολήθηκαν με τις θέσεις μας! Ασχολήθηκαν με πάθος, με κακία, με μίσος! Καί όχι μόνον ασχολήθηκαν, αλλά παραποίησαν και διέστρεψαν τις θέσεις μας! Γιά όσους έχουν αγαθή διάθεση και συγχρόνως καλή προαίρεση σήμερα θα τους παρουσιάσουμε τους λόγους της Αγίας Γραφής, της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης (…)».

Διαβάστε την ανάρτησή του:

amvros01

amvros02

amvros03

amvros04

(Visited 1 times, 1 visits today)
By