Μια απίστευτη σύμπτωση κρύβεται πίσω από τον τραυματισμό σήμερα τα ξημερώματα ενός αστυνομικού από μεθυσμένο 24χρονο, ο οποίος όχι μόνο δεν σταμάτησε για αλκοτέστ στην Ομόνοια, αλλά πάτησε γκάζι πατώντας στο πόδι του άνδρα της ΟΕΠΤΑ με αποτέλεσμα εκείνος να υποστεί κάταγμα στον αστράγαλο.
Όπως έγινε γνωστό ο αστυνομικός που τραυματίστηκε είναι ο ίδιος που παραλίγο να παρασύρει ο Χρήστος Μάστορας τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας.
Τότε ο τραγουδιστής είχε κάνει απότομο ελιγμό αναπτύσσοντας ταχύτητα, κινούμενος προς το μέρος αστυνομικού, ο οποίος έκανε σήματα για να ακινητοποιηθεί, χρησιμοποιώντας και φακό, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ. Τελικά ο Χρήστος Μάστορας, όπως και ο 24χρονος, συνελήφθησαν, με τον τραγουδιστή να παραπέμπεται στο Αυτόφωρο από το οποίο ζήτησε και πήρε, χθες, αναβολή για τις 19 Φεβρουαρίου.
Το σημερινό περιστατικό με τον μεθυσμένο 24χρονο
Το σημερινό περιστατικό σημειώθηκε στις 4:15 στο μπλόκο της ΟΕΠΤΑ στην Ομόνοια για τη διεξαγωγή αλκοτέστ.
Ο 24χρονος αντί να σταματήσει, πάτησε γκάζι και προσπάθησε να διαφύγει. Στην κίνησή του αυτή, μάλιστα, πάτησε στο πόδι έναν αστυνομικό που προσπάθησε να τον σταματήσει.
O αστυνομικός που τραυματίστηκε από τον μεθυσμένο 24χρονο στην Ομόνοια, είναι ο ίδιος που παραλίγο να παρασύρει ο Χρήστος Μάστορας
Άμεσα ξεκίνησε καταδίωξη, με αστυνομικούς να ακινητοποιούν το αυτοκίνητο με οδηγό τον 23χρονο στην οδό Δεληγιάννη, στο ύψος των γραφείων του ΟΣΕ.
Στο αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε, ο 24χρονος βρέθηκε θετικός πάνω από το όριο των 0,60 μικρογραμμαρίων ανά λίτρο αέρα (0,70 μικρογραμμάρια).
Βάσει του αλκοτέστ ο 24χρονος θα παραπεμφθεί στο αυτόφωρο, θα του επιβληθεί διοικητικό πρόστιμο και αφαίρεση διπλώματος ενώ θα του ασκηθεί και ποινική δίωξη για τον τραυματισμό του αστυνομικού, ο οποίος υπέστη κάταγμα στον αστράγαλό από το πάτημα του αυτοκινήτου του νεαρού.