Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Ο Χρήστος Ιακώβου απαντάει στην ΑΥΓΗ: Ο Πύρρος ανήκει στον Όλυμπο

Γελάω με την εφημερίδα του… λαού, θα φάνε τα μούτρα τους! O Πύρρος δεν κατεβαίνει από τον Όλυμπο!

iakovou

Ο Χρήστος Ιακώβου, ο προπονητής της dream team της Άρσης Βαρών, με μία συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Συρίγο στο onsport.gr, μιλάει για τους Ολυμπιονίκες και ιδιαίτερα για τον Πύρρο Δήμα, ο οποίος έχει στοχοποιηθεί τις τελευταίες μέρες από την εφημερίδα ΑΥΓΗ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Ιακώβου, ανέφερε: «Αλλά θα σου πω κάτι: Ότι κι αν κάνουν ο κόσμος μας αγαπάει. Και ο Πύρρος, ήταν, είναι και θα είναι στον Όλυμπο! Πώς να κατεβάσεις έναν άνθρωπο που δόξασε την Ελλάδα και τους Έλληνες τόσες φορές, που τους έκανε να δακρύσουν από ευτυχία και περηφάνια; Ότι κι αν γράψει μια εφημερίδα, αυτό δεν αλλάζει φίλε…».

Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ¨εφημερίδα του λαού» ΄όπως αποκαλεί την Αυγή ο ίδιος χαρακτηρηστικά, λέγοντας: «Γελάω μαζί τους, που λένε πως είναι και η εφημερίδα του λαού… Και ποιοι έρχονται ρε στην Άρση Βαρών; Τα πλουσιόπαιδα; Φτωχά παιδιά ήρθαν στην Άρση Βαρών για να βρουν διέξοδο στη φτώχεια τους».

Ο προπονητής θρύλος της Άρσης Βαρών, σε άλλο σημείο της συνέντευξης επισήμανε: «Ρε’συ, πες τους, ότι δεν θα καταφέρουν τίποτα με το να χτυπάνε τον Πύρρο και την Άρση Βαρών… Θα φάνε τα μούτρα τους! Αυτό να τους πεις…».

Σχετικά με το ντόπινγκ και τις υπόνοιες που άφησε ο αρθρογράφος της Αυγής εναντίον του Πύρρου, ο Χρήστος Ιακώβου τόνισε: ««Πήγαμε στα Δικαστήρια για το ντόπινγκ και αθωωθήκαμε πανηγυρικά. Ξέρεις γιατί; Γιατί για εκείνη τη χρονιά που μας κατηγορούσαν εμείς είχαμε περάσει έλεγχο 102 φορές! Και το χειρότερο είναι πως ακόμη και οι ξένοι που μας στοχοποιούσαν και μας συκοφαντούσαν, έπαιρναν… πληροφορίες από Έλληνες!»

(Visited 1 times, 1 visits today)
By