Τρίτη, 4 Οκτωβρίου, 2022

Ο Χρυσόγονος «άδειασε» Τσίπρα και Παπαδημούλη

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος έκανε παράπονα για την επικοινωνία η οποία δεν υπάρχει με τον πρωθυπουργό, αλλά και για την ανύπαρκτη ενημέρωση που έχει ο ίδιος για θέματα που τον αφορούν.

Το θέμα πήρε διαστάσεις με την ΑΥΓΗ να επιτίθεται την επόμενη ημέρα στον ευρωβουλευτή και να ζητάει εμμέσως πλην σαφώς να παραιτηθεί, αλλά και με τον Δημήτρη Παπαδημούλη να  βγαίνει στη δημόσια ραδιοσυχνότητα της ΕΡΤ και να λέει πως «Θέλω να πω ότι ο Κώστας Χρυσόγονος στην επικοινωνία που είχαμε μεταξύ μας μου είπε, προς τιμήν του, οτι κατά τη γνώμη του ήταν λάθος αυτή η αναφορά του (σ.σ. οτι ο πρωθυπουργός ενημερώνεται απο τον Καρανίκα για τα ευρωπαϊκά θέματα), εκτιμώ ότι θα το πει και δημόσια εφόσον ερωτηθεί«.

Σήμερα ο Κώστας Χρυσόγονος που παραμένει ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ άδειασε και τον Αλέξη Τσίπρα για μία ακόμη φορά, την ΑΥΓΗ, αλλά και τον Δημήτρη Παπαδημούλη με τον οποίο είναι συνάδελφοι στην ευρωβουλή, καθώς όχι μόνο δεν πήρε πίσω λέξη από τα όσα είπε αλλά αντιθέτως τόχισε χαρακτηριστικά πως: «Δεν μετανιώνω για τη δήλωσή μου, διότι απήντησα επί πραγματικών γεγονότων για τα οποία ρωτήθηκα

Όλα δείχνουν πως αυτή η κόντρα θα έχει συνέχεια ίσως με διαγραφές ή αποχωρήσεις… 

(Visited 1 times, 1 visits today)